Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Act-On Partner

Cloudselling sinds begin 2015 Act-On partner

Vanaf januari 2015 is Cloudselling partner van Marketing Automation-specialist Act-On. Initieel als Agency Act-On partner en een jaar later ook als Strategic Consulting Act-On partner.

Het partnership heeft tot doel om ons klanten optimaal te kunnen ondersteunen met hun Lead Management- en Marketing Automation-activiteiten, ongeacht of deze in eigen beheer worden uitgevoerd of (geheel of gedeeltelijk) worden uitbesteed aan Cloudselling.

Act-On Agency Partner | Cloudselling

Als Agency Partner van Act-On Partner biedt Cloudselling Marketing Automation-as-a-Service. Klanten kunnen gebruik maken van het Act-On Marketing Automation platform dat door Cloudselling wordt beheerd. Activiteiten op het gebied van campagne management en online marketing (binnen het Act-On platform) kunnen hierbij geheel of gedeeltelijk  “as-a-Service” aan Cloudselling worden uitbesteed.

Act-On Consulting Partner | Cloudselling

Als Strategic Consulting Partner van Act-On biedt Cloudselling voor klanten die het Act-On Marketing Automation platform in eigen beheer willen gebruiken, aanvullende dienstverlening. Naast begeleiding van het commerciële traject (in nauwe samenwerking met Act-On) voor de keuze van het Marketing Automation platform, biedt Cloudselling uitgebreide dienstverlening om de snelheid van de ingebruikname en het rendement van Marketing Automation te optimaliseren.

De geschikte Act-On partner: ongeacht uw behoefte op het gebied van Marketing Automation

Doordat Cloudselling zowel Agency Partner is als Strategic Consulting Partner, zijn wij in staat om met behulp van onze Lead Management- en Marketing Automation-specialisten klanten met uiteenlopende behoeften op deze gebieden van dienst te zijn.

Of u nu op zoek bent naar een Marketing Automation platform wat u zelf gaat beheren en waarop u zelf uw activiteiten gaat uitvoeren, of uw Marketing Automation activiteiten wilt uitbesteden; bij Cloudselling bent u aan het juiste adres!

Als er wordt gestart met Marketing Automation ‘as a Service’ kan het Marketing Automation platform na verloop van tijd volledig zelf worden beheert. Hierdoor wordt bij de opstart binnen Act-On alles up & running klaar gemaakt door Cloudselling en heeft uw organisatie alle tijd om de personele invulling zowel kwalitatief als kwantitatief op volle sterkte te brengen.

Waarom Act-On partnership?

Aan Cloudselling’s keuze van Act-On als partner ging een uitgebreide marktoriëntatie vooraf. Meer informatie en achtergronden over Act-On kunt u elders op deze website vinden. U leest hier ook waarom onafhankelijke experts als Gartner en Forrester Research Act-On als “visionair” en “leader” kwalificeren.

De belangrijkste redenen voor Cloudselling om voor het partnership met Act-On te kiezen, waren:

  • Visie en ambitie;
  • Service en betrokkenheid;
  • Volledige oplossing, zonder complexiteit;
  • Prijsmodel.
Act-On logo

De meerwaarde voor u

Benieuwd wat de meerwaarde van het partnership van Cloudselling met Act-On voor u is?

Wij komen graag met u in contact!