Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Functionaliteiten Act-On Marketing Automation

Eenvoudig qua gebruik, volledig qua intelligentie

Act-On is een Software-as-a-Service (SaaS), cloud-based Marketing Automation oplossing. Het platform biedt zowel MKB-organisaties als marketing­afdelingen van corporate organisaties de volledige functiona­liteiten en waarden van Marketing Automation, zónder de complexiteit van grote enterprise systemen.

Het Marketing Automation platform van Act-On integreert een groot aantal functiona­liteiten om de gehele Customer Journey succesvol af te kunnen dekken. Zowel voor het bouwen van uw merk, het stimuleren van vraag als het uitbouwen van uw klantrelaties biedt Act-On functiona­liteiten.

act-on functionaliteiten

Bekijk Act-On in actie

In deze demo van 8,5 minuut wordt u getoond op welke wijze moderne marketeers het marketing Automation platform gebruiken in elke fase van het Lead Management proces.

act-on demo video

Aanpasbaar Dashboard

Het dashboard van Act-On is duidelijk, eenvoudig en integreert alle belangrijke functies voor directe toegang tot de status en de prestaties van uw marketing-initiatieven. Aanpasbaar aan uw behoeften en voorkeuren voor een nog snellere toegang en zichtbaarheid van de voor u belangrijkste gegevens.

act-on dashboard

E-mail Marketing

Met behulp van de e-mail editor van Act-On bent u in staat om uw creatieve ideeën om te zetten in responsive, kwalitatief hoogwaardige e-mails en templates . Gebruik A/B-testen om te bepalen welke versie het beste zal presteren. Kies uw lijsten en segmenten en plan vervolgens de verzending van uw mail. Dat is het. De e-mail engine van Act-On doet de rest.

marketing automation emailmarketing
list management marketing automation

List Management

Het uploaden, beheren en segmen­teren van lijsten werkt eenvoudig en flexibel binnen Act-On. Afzonder­lijke lijsten kunnen worden gecreëerd op basis van elke wille­keurige combinatie van profiel­kenmerken en (online) gedrag, van zeer eenvoudig tot strak gebaseerd op specifieke doelstel­lingen. Voor eenmalig gebruik, op te slaan voor hergebruik of te plaatsen in master-lijsten. Alle opties zijn beschikbaar.

Activiteiten-geschiedenis

Elk contact in uw database heeft een activiteiten-geschiedenis, die u laat zien hóe en op welke wijze ze betrokken zijn. Bekijk eenvoudig welke webpagina’s ze hebben bezocht, wat u ze heeft gemaild, welke formulieren ze hebben ingevuld, welke media ze hebben gedownload, welke leadscore ze hebben en nog veel meer. Door te begrijpen wat uw potentiële kopers doen, kunt u beter beoordelen wat hen bezighoudt en hoe u hen effectief kunt bereiken.

act-on functionaliteiten
website visitor tracking

Website Visitor Tracking

Verkrijg snel en real-time een momentopname van webverkeer, inclusief de aantallen van bekende en anonieme bezoekers, het gemiddelde aantal bezochte webpagina’s per bezoek en de bounce rate . Drill down om te zien welke pagina’s indivi­duele bezoekers hebben bezocht, welke content ze hebben bekeken of gedown­load en welke formu­lieren ze hebben ingevuld. Identi­ficeer anonieme bezoekers met een plug-in databron en krijg real-time waar­schuw­ingen wanneer een bepaalde persoon uw site bezoekt of een specifieke actie onderneemt.

CRM-integratie

Het Act-On-platform biedt een ingebouwde integratie met de meest populaire CRM-systemen, waaronder Microsoft Dynamics, Salesforce, Infor, Sugar en NetSuite. Uw CRM kan als master database in gebruik blijven. Act-On pusht de juiste gegevens, op het juiste moment, zodat uw salesteams de hotste prospects kunnen identificeren en warm, effectief en onmiddellijk kunnen bereiken.

act-on crm intergratie
act-on - geautomatiseerde functionaliteiten

Geautomatiseerde Campagnes

Met behulp van een eenvoudige drag- &-drop interface kunt u belangrijke processen en taken, die veelal repeterend en arbeidsintensief zijn, automatiseren en het succes van uw campagnes optimaliseren. Creëer drip-campagnes voor nurturing, onboarding en training. Zet trigger e-mails op, die starten wanneer uw websitebezoeker een bepaalde actie onderneemt. Gebruik conditionele “als-dan” logica om vervolgberichten te versturen, die precies aansluiten op de behoeften van elke prospect, gebaseerd op zijn voorgaande acties. De mogelijkheden zijn eindeloos… Dus ook voor een hogere omzet en efficiëntie.

Inbound Marketing tools

De Inbound Marketing tools van Act-On helpen u om ideale kopers aan te trekken en te converteren. Van Search en Social Media Marketing tot landingspagina’s en formulieren; Act-On biedt u alles wat u nodig heeft om te worden gevonden door die personen, die – op dit moment – op zoek zijn naar de producten en diensten die u aanbiedt. De ingebouwde integratie met Google Adwords geeft u een verrijkte weergave van uw pay-per-click campagnes.

inbound marketing google adwords
act-on funnel rapport

Funnel Rapportages

Neem dankzij de marketing funnelrapportages van Act-On afscheid van de veelheid aan gegevensbronnen. Met behulp van volledige campagne-rapporten, kun je de werkelijke effectiviteit van je marketinginspanningen visualiseren en je lead-to-order conversies in de verschillende fasen van de funnel begrijpen. Ontwikkel modellen om de buyers’ journey beter te kunnen voorspellen, te kunnen rapporteren over de verschillende dimensies van jouw marketinginspanningen en je prestaties in de tijd te kunnen vergelijken. Afhankelijk van jouw CRM-systeem, kun je Opportunity en Closed gegevens zelfs integreren.

Act-On Leader in Marketing Automation

forrester-trends

Forrester Research publiceerde in oktober 2018 het rapport “B2B Marketing Automation Platforms”. In dit rapport worden de belangrijkste Marketing Automation (“Lead-To-Revenue Management”) platforms met elkaar vergeleken. Op basis van een uitgebreide evaluatie kwalificeerde Forrester Research Act-On hierbij als “strong performer”.

Zit u in het evaluatieproces voor een Marketing Automation platform, dan is dit rapport een “must-read” voor u!

Maak kennis met functionaliteiten Act-On

Act-On demo

De frisse benadering van Marketing Automation en E-mail Marketing, geeft u de volledige functionaliteit zónder de complexiteit die andere systemen u opleggen. De intuïtieve gebruikersinterface brengt een state-of-the-art marketinginstrument binnen uw handbereik, waarmee u eenvoudiger en sneller campagnes en programma’s maakt. Integreer uw platform, meestal met slechts één klink, met uw CRM-systeem, uw webinar-software en andere tools.