Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Waarom Act-On?

Eenvoudig in gebruik met bewezen rendement

Met het Act-On platform onderhoudt u contact met kopers van uw product of dienst gedurende het gehele lead-tot-omzet proces. Dit wordt gereali­seerd met eenvoud en een gebruiks­vriendelijke oplossing voor uw commerciële organisatie. Act-On geeft zowel corporate organisaties als het klein- en midden­bedrijf alle waarde van marketing automation, zonder de onnodige complexiteit van grote enterprise systemen.

De klanten van Act-On lopen uiteen van organisaties zoals Xerox, Swarovski en Dove tot kleine lokale onder­nemingen die waarde hechten aan de inzet van slimme online marketing voor lead­generatie.

 Een doelgerichte oplossing voor online marketing

img-family-300x153

Het Act-On marketing automation platform is een krachtige, geïnte­greerde suite van marketing instrumenten specifiek ontwikkeld voor de online behoeften van uiteen­lopende organi­saties.
Met Act-On kunt u uw marketing programma’s en campagnes zonder afhan­kelijk te zijn van uw ICT afdeling vormgeven. Het platform geeft u een flexibel dashboard waarin u toegang heeft tot uw belangrijkste online marketing functies.

Wanneer u Act-On gebruikt bent u aanzienlijk minder tijd kwijt aan de technische aspecten van online marketing en heeft u meer tijd om de focus te leggen op uw prospects, klanten en resultaten.
Act-On gebruikers overtreffen hun omzet­doelstel­lingen sneller dan gepland, met 10% of meer volgens Forrester Research.

Enkele onderscheidingen die Act-On recentelijk heeft ontvangen:

Marketing Automation platform Act-On geclassifeerd als ``leader`` door Forrester
Waarom Act-On? Act-On is door Deloitte geroemd voor hun toekomstvisie in technologische ontwikkelingen
Waarom Act-On? Act-On is winnaar van de B2B Innovators award 2017
Waarom Act-On? Act-On is een goed platform voor het beheer van relaties
Waarom Act-On? Act-On is genoemd in de top applicaties voor marketing automation door Trustradius
Waarom Act-On? Act-On is geroemd door Online Trust Alliance voor hun veilige oplossingen
Forrester Research kwa­lifi­ceert Act-On Soft­ware als “strong performer” in onafhankelijk onderzoek onder leveranciers van Marketing Automation platforms

In het rapport “The Forrester Wave Marketing Automation Platforms, Q4 2018” wordt Act-On Software als “Strong Performer” geclassi­ficeerd. Act-On’s product- en leverings­model blijkt zowel passend te zijn voor MKB-organi­saties als voor afdelingen van corporate organi­saties. Forrester raadt Act-On aan voor organi­saties met een ambitieus doel op het gebied van Lead Management.
Act-On wordt daarbij geroemd voor hun visie en plannen voor Machine Learning en toepassingen van Artificial Intellegence.

“The company is executing against this vision with a platform that leverages AI and machine learning (ML) to provide insights and recommendations and even execute automatic actions to drive higher engagement, conversion rates, and sales”. – Forrester Wave