Cloudselling onderdeel van PNO Group

Blog
j

24 mei 2022

Sinds begin van deze maand is Cloudselling overgenomen door PNO Group. Dit houdt in dat wij nu onderdeel uitmaken van een grote en internationale organisatie met grootste ambities op het gebied van online marketing. PNO Group is geen onbekende van ons: al 8 jaar zijn wij verantwoordelijk voor de online marketing activiteiten en daardoor goed bekend met de aspecten van de markt waarin PNO actief is. Een intensievere samenwerking is dus een logische vervolgstap voor beide partijen.

Alles van bereik tot conversie

Laura van der Leeden-Verbeek is verantwoordelijk voor het dagelijkse management binnen Cloudselling. Samen met negen online specialisten helpt zij de verschillende merken in de portefuille van PNO Group met het bereiken van hun specifieke markten en met het onder de aandacht brengen en het converteren van geïnteresseerde prospecten naar leads. Daarbij zetten wij verschillende tools uit onze gereedschapskist in om PNO Group online te laten groeien. Zo bouwden wij alleen al in de afgelopen twee jaar twaalf nieuwe websites, ontwikkelden en beheerden we een tal van Adwords en social campagnes, zetten we meerdere contentplannen op, verbeterden we de SEO-ranking en ontwikkelden we speciale tools zoals het Horizon Europe online magazine. Cloudselling ondersteunt alle merken van de Group, zowel in Nederland als in de EU. Daarnaast blijven wij ook diensten leveren aan bedrijven buiten de Group.

Laura: ‘’We hebben een jong en zeer gemotiveerd team met alle expertise die nodig is om onze klanten te ondersteunen bij al hun online marketingactiviteiten. Van bereik tot conversie. Het grote voordeel van het team is dat iedereen heel gedreven is om het beste resultaat te leveren en om zichzelf te blijven ontwikkelen. De online marketingwereld ontwikkelt razendsnel en stilstaan, zelfs als het om je eigen ontwikkeling gaat, is geen optie. De overname door PNO Group geeft ons de mogelijkheid om nauw samen te werken met ervaren partijen, zoals IT-expert Innovation Engineering, die ook deel uitmaakt van de groep.’’

Over ons

Ons team bestaat uit negen ervaren online marketeers, met expertise in SEO en SEA, social media, UX/UI, alles van website ontwerp tot ontwikkeling, e-mailmarketing, content marketing en data analytics. Ook verzorgen wij de communicatie & disseminatie activiteiten voor meerdere projecten gefinancierd door de Europese Commissie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 088 – 838 13 88 of stuur een mailtje naar info@cloudselling.nl.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.