Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Haal jij het maximale uit je Marketing Automation platform?

Wanneer bedrijven beginnen met Marketing Automation, is het automatiseren van e-mail marketingactiviteiten vaak een eerste stap. Door technologische ontwikkelingen en de goede integratie van e-mail marketingtools is het een mooi begin voor het automatiseren van marketingactiviteiten. Dit is echter slechts een klein onderdeel van alle mogelijkheden die Marketing Automation je biedt. Uiteindelijk kun je met het Act-On Marketing Automation platform één integraal systeem creëren waarmee je al je online (en offline) marketingactiviteiten plant, uitvoert en controleert.

Geautomatiseerde e-mail campagnes

Met het Act-On Marketing Automation platform kun je geautomatiseerde e-mail campagnes opzetten en de resultaten hiervan meten. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van drip- en nurture-campagnes. Via dripcampagnes bied je mensen de juiste informatie aan op het juiste moment. Met een nurture-campagne geef je een logisch vervolg aan een bepaalde actie van je bezoeker. Bijvoorbeeld na het inschrijven van de nieuwsbrief of het downloaden van een e-book. Je kunt hier dan een set van mails voor plannen en verspreid versturen over een aantal weken.

Landingspagina’s beheren en social media marketing

Maar met Marketing Automation kun je nog veel meer. Je kunt landingspagina’s en contactformulieren aanmaken en beheren. Helemaal in de stijl van jouw bedrijf. Marketing Automation is ook uitermate geschikt voor social media marketing met functies om te delen (inclusief integratie met je blogplatform). Integratie met CRM-systemen en automatische synchronisatie van data behoren ook tot de vele mogelijkheden.

Act-On helpt bij het bouwen van je merk

Met inbound marketing zorg je ervoor dat potentiele leads naar jou toekomen. Dit doe je door het bieden van zinvolle informatie. Act-On is een pragmatische tool waarbij dit mogelijk is. Je kunt daarnaast data ontsluiten over de bezoekers, bedrijven en het online gedrag. Uiteindelijk kun je funnel rapportages en data-analyses maken om de resultaten van alle activiteiten te bekijken. Er is dus veel mogelijk met Marketing Automation. Een goed Marketing Automation platform helpt je bij het bouwen van je merk, het stimuleren van vraag en het uitbouwen van je (klant)relaties!

Act-On Health Check

Wil je weten hoe je optimaal gebruik maakt van Act-On? Wij geven je graag advies hoe je het marketing automation platform zo optimaal kunt benutten. Doe nu gratis de Act-On Health Check en ontvang vrijblijvend een advies waarmee je het succes van Act-On kunt vergroten.