Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Marketing Automation: niets voor ons!

Bovenstaande reactie over Marketing Automation horen wij nogal eens van directeuren en commercieel managers van MKB-organisaties.

Als wij vervolgens met hen in gesprek gaan, blijken ook hier de veranderende oriëntatie en besluitvorming van klanten commerciële uitdagingen met zich mee te brengen: “Hoe pas ik mijn marketing- en salesprocessen aan aan de veranderde Buyer’s Journey en vooral: hoe verkrijg ik voldoende kwalitatieve leads?”

Gelukkig is Marketing Automation al lang niet meer alleen voor grote corporate organisaties voorbehouden. Het werkt vanuit de Cloud, waardoor de oplossing snel operationeel is. Software-as-a-Service (SaaS) afrekenmodellen bieden een laagdrempelige instap en gehele of gedeeltelijke uitbesteding aan een online marketing agency neemt het bezwaar weg van gebrek aan kennis, ervaring en mensen.

Maar wat is Marketing Automation dan precies? Wij kunnen u daar veel over vertellen, maar wat is er mooier en pragmatischer dan het zelf te ervaren!

Beleef de Marketing Automation Experience

Wij hebben voor u een online campagne ingericht, waarin u versneld kennismaakt met Marketing Automation, zowel als (potentiële) klant als als marketeer. In maximaal 2 weken doorloopt u een campagne die normaal 2 tot 3 maanden duurt. Een traject waarbij u zelf aan de knoppen zit en dus kunt versnellen en tussentijds kunt uitstappen.

Ervaar nu zelf eenvoudig en snel de kenmerken van Marketing Automation en doorloop de gratis Experience!

Waarmee maakt u kennis tijdens de Marketing Automation Experience?

Na bevestiging van uw deelname aan de Marketing Automation Experience ontvangt u 6 e-mails, waarin achtereenvolgens de volgende onderwerpen aan bod komen:

  1. Responsive landingspagina’s met optimale conversie-mogelijkheden;
  2. Lead nurturing en leadscoring;
  3. Verrijken profielen m.b.v. dynamische formulieren;
  4. Automatische e-mailprogramma’s;
  5. CRM én Marketing Automation;
  6. Marketing Automation-as-a-Service.

Bij elk onderwerp kunt u desgewenst de diepte induiken. Wij bieden daarvoor een aantal (gratis) eBooks aan om uw kennis te verrijken.

marketing automation experience
Kennismaken met de techniek achter de Marketing Automation Experience

Nadat u gedurende de Marketing Automation Experience, vanachter uw PC, laptop, tablet en/of smartphone, kennis hebt gemaakt met Marketing Automation, nodigen wij u ook graag uit om kennis te maken met de techniek hierachter.

Tijdens een kosteloze Lunch & Learn-sessie geven wij u een kijkje “onder de motorkap” van Act-On, het Marketing Automation platform dat wij als gecertificeerd partner voor onze klanten en onszelf gebruiken.

marketing automation lunch sessie
Marketing Automation: iets voor ons?

Ontdek en beoordeel of u na het doorlopen van de Marketing  Automation Experience ook enthousiast bent geworden. Ook u kunt hiermee uw Lead Management proces optimaliseren! Wij vertellen u graag hoe dit eenvoudig voor uw bedrijf is op te starten.

Tot na de Experience!