Cloudselling groeit en dat betekent dat we ook ons team uitbreiden. Daarom geven we je de kans om kennis te maken met onze nieuwe medewerkers en hen nóg beter te leren kennen in onze blogreeks Meet the team. In deze editie stelt onze collega Manon zich aan je voor en vertelt ze je meer over haar rol bij Cloudselling.

Wie is Manon?

Dat ben ik! Als kersvers lid van het Cloudselling-team ben ik sinds kort werkzaam als Online Marketeer. 

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Daar woon ik vlakbij het strand, waar ik dan ook vaak te vinden ben. Van wandelen tot hardlopen en van wijntjes drinken tot mediteren, ik vind het heerlijk om er te zijn. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met design en fotografie en ik volg trends in de online wereld op de voet.

Stilstaan komt niet in mijn woordenboek voor en het liefst maak ik van elke dag een feestje. Mijn omgeving omschrijft mij dan ook als een doorpakker en gezelligheidsdier. En nu we het toch over dieren hebben, je brengt de grootste glimlach op mijn gezicht met kattenfilmpjes.

Rol bij Cloudselling

Na gewerkt te hebben voor verschillende corporate organisaties kwam ik erachter dat mijn ambitie ligt bij het werken aan bureauzijde. Ik kwam bij Cloudselling terecht en wist het al snel zeker: ik wil hier zoveel mogelijk klanten blij maken met mijn creativiteit. Denk aan verleidende teksten, mooie visuals, pakkende social campagnes of een gebruiksvriendelijke website.

Ik krijg energie van het inzetten van de juiste marketingmiddelen om tot het gewenste resultaat te komen. Dit doe ik het liefst samen met de klant. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een goede samenwerking de sleutel tot succes is. Elke klant en elke behoefte is anders, wat mij keer op keer uitdaagt om out of the box te denken en een plan op maat te maken. Dankzij mijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing, branding en communicatie weet ik wat er voor nodig is om klanten te helpen bij het bereiken van hun doel. Ik heb er zin in!

Wil jij jouw bedrijf een boost geven op het gebied van online marketing? Laat het ons weten en wie weet help ik jou binnenkort met het bedenken en uitvoeren van de juiste marketingstrategie.