Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Waarom een flexibele marketeer inzetten?

Lead generatie
Een frisse blik op uw bedrijf

Een belangrijk voordeel van het inzetten van een flexibele marketeer is dat u zelf geen tijd hoeft te besteden aan werving, opleiding en behoud van een medewerker.

Daarnaast kijkt een ervaren marketeer met een frisse blik naar uw bedrijf en markt. Hij of zij is gewend om te werken voor uiteenlopende B2B organisaties en heeft veel kennis opgedaan met verschillende doelgroepen in diverse sectoren. Ook is deze flexibele kracht op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends op marketing gebied.

Naast alle inhoudelijke voordelen heeft u uiteraard ook volledige flexibiliteit met betrekking tot uw kosten.

Wat kan een Cloudselling marketeer voor u betekenen?

Wanneer u zelf een marketeer in dienst neemt heeft u te maken met de kennis en vaardigheden van die specifieke persoon. Het voordeel van het werken met Cloudselling is dat u verschillende mensen tot uw beschikking krijgt die uiteenlopende competenties hebben. Van strategische sparringpartners voor directie tot en met uitvoerende online marketeers. U heeft een volwaardige marketingafdeling tot uw beschikking waarvan u op maat gebruik kunt maken.

De Cloudselling marketeers kunnen u helpen bij onderwerpen zoals:

  • Het opstellen (of bijwerken) van uw marketingplan;
  • Advies bij de juiste keuze voor tools en kanalen;
  • Opzetten van campagnes;
  • Leadgeneratie;
  • Ontwikkelen (nurturen) van leads naar verkoopkansen;
  • Verbeterde samenwerking tussen marketing en verkoop;
  • Verhogen van klantloyaliteit.

Bent u nieuwsgierig of u ook profijt kunt hebben van de inzet van een flexibele marketingafdeling? Dan nodigen wij u uit om contact op met ons op te nemen voor een gratis consult.