Een belangrijk voordeel van het inzetten van een flexibele marketeer is dat je zelf geen tijd hoeft te besteden aan werving, opleiding en behoud van een medewerker.

Een frisse blik op jouw bedrijf

Daarnaast kijkt een ervaren marketeer met een frisse blik naar jouw bedrijf en markt. Hij of zij is gewend om te werken voor uiteenlopende B2B-organisaties en heeft veel kennis opgedaan met verschillende doelgroepen in diverse sectoren. Ook is deze flexibele kracht op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends op marketing gebied.

Naast alle inhoudelijke voordelen heb je uiteraard ook volledige flexibiliteit met betrekking tot de kosten.

Wat kan een Cloudselling marketeer voor jou betekenen?

Wanneer je zelf een marketeer in dienst neemt heb je te maken met de kennis en vaardigheden van die specifieke persoon. Het voordeel van het werken met een flexibele marketeer van Cloudselling is dat je verschillende mensen tot je beschikking krijgt die uiteenlopende competenties hebben. Van strategische sparringpartners voor directie tot en met uitvoerende online marketeers. Je hebt een volwaardige marketingafdeling tot jouw beschikking waarvan je op maat gebruik kunt maken.

De Cloudselling marketeers kunnen je helpen bij onderwerpen zoals:

  • Het opstellen (of bijwerken) van jouw marketingplan;
  • Advies bij de juiste keuze voor tools en kanalen;
  • Opzetten van campagnes;
  • Leadgeneratie;
  • Ontwikkelen (nurturen) van leads naar verkoopkansen;
  • Verbeterde samenwerking tussen marketing en verkoop;
  • Verhogen van klantloyaliteit.

Ben je nieuwsgierig of jij ook profijt kunt hebben van de inzet van een flexibele marketingafdeling? Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen voor een gratis consult.