Whiteside en Cloudselling gaan per 1 september 2018 samen verder en versterken daarmee hun positie in de markt van marketing automation en online marketing. Onder hun eigen naam zetten beide organisaties hun specialistische dienstverlening voort. Vanaf 1 september 2018 gebeurt dit echter vanaf één locatie in Rijswijk.

Marije van Bergen van der Grijp (directeur van Whiteside):
“Marketing Automation hebben wij al langere tijd op ons netvlies. Het is een essentieel onderdeel van resultaatgerichte marketing. Het team van Cloudselling heeft de afgelopen jaren veel kennis, ervaring én een mooi klantenbestand opgebouwd. Vanaf begin 2015 hebben zij een strategisch partnership met Act-On, één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van Marketing Automation. Whiteside genereert marketing leads voor haar klanten. Dit vooral door het combineren van online marketing kanalen. Cloudselling ondersteunt klanten – met behulp van Marketing Automation – om die leads te nurturen tot kwalitatieve sales opportunities. Met deze stap brengen we het gehele online marketingproces onder één dak.”

Marco Cupido (adviseur bij Cloudselling):
“De samenwerking met Whiteside is een logische stap in de ontwikkeling van Cloudselling. Nadat begin dit jaar de telemarketing-activiteiten zijn afgestoten, is Cloudselling zich 100% gaan richten op de online customer journey van de klant. Hierbij merkten wij al snel dat veel klanten de kwantiteit én de kwaliteit van het websitebezoek willen vergroten. Vanuit deze behoeften kwamen wij een halfjaar geleden in contact met Whiteside en werken wij al bij diverse klanten succesvol samen. Door deze samenwerking krijgen onze klanten controle over het hele lead management proces.

Vanaf 1 september werken de 11 online specialisten van Whiteside en Cloudselling samen vanaf de Laan van Zuid Hoorn 15 in Rijswijk (2289 DC).