Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Bouw uw merk met behulp van Marketing Automation

Merkherkenning en -beleving is afhankelijk van het strategisch communiceren over de inhoud en positionering van uw merk. Het is de belofte die u aan uw klanten doet en die consistent moet worden verwerkt in elk stadium van de groei van uw bedrijf en de levenscyclus van uw klant.

Marketing Automation kan op verschillende manieren worden ingezet om bij te dragen aan de kracht van uw merk. Hieronder worden 6 instrumenten benoemd, die hiervoor vanuit het Act-On Marketing Automation platform kunnen worden gebruikt.

Relaties met beïnvloeders

Scoor het gedrag van pers, analisten en bloggers om vast te stellen wie uw meest betrokken en geïnteresseerden beïnvloeders zijn. Krijg inzicht in welke pagina’s zij bezoeken op uw website, waarin zij geïnteresseerd zijn en de e-mails (aankondigingen, persberichten, evenementen, etc.) waar zij op reageren. Gebruik deze intelligentie om het belang vast te stellen tot wie u zich richt en personaliseer uw onderwerpen op basis van hun unieke interesses.

Effect van persberichten

Verkoop kan ontstaan uit persberichten! Creëer traceerbare URL’s voor persberichten om PR-activiteiten te koppelen aan het “lead-to-revenue” proces. Bekijk welke persberichten het meeste verkeer naar de website genereren en maak inzichtelijk op welke wijze persberichten bijdragen aan de verkopen.

Interne communicatie

Creëer en verstuur interne nieuwsbrieven, e-mails, etc. en volg de betrokkenheid van uw medewerkers. Stel vast hoe uw interne doelgroepen worden “engaged” (of juist niet) via de berichten die u verstuurd.

Beheer van merk-identiteit

Uw merk moet consistent zijn op elk “customer touch point”. Marketing Automation helpt uw marketingteam bij het beheer van afbeeldingen, inclusief huisstijl, logo-gebruik en kop- en voetteksten. Creëer goedgekeurde templates, die vervolgens via de media bibliotheek in Act-On gebruikt kunnen worden door andere marketing- en sales-afdelingen. Met behulp van Act-On Anywhere (te gebruiken als app vanuit uw Chrome browser), hebben u en uw team toegang tot merk-onderdelen, zelfs als u werkt in WordPress of andere toepassingen.

Evenementen-beheer

Haal het maximale uit uw evenementen! Weet wie u moet uitnodigen en beheer alle communicatie vóór en ná het evenement, met een grotere nauwkeurigheid en minder inspanning. Creëer een geautomatiseerde workflow (“save the date”, officiële uitnodiging, beperking van het aantal inschrijvingen, beantwoording van registraties en herinneringen) om het proces te vereenvoudigen, te hergebruiken en te finetunen voor het volgende evenement.

Social Publishing

De Social Publishing functionaliteiten van Act-On integreren Facebook, Twitter en LinkedIn tot een integraal publicatie-tool. Het biedt een eenvoudige manier om content te delen via social media kanalen. Gebruik Act-On voor het eenvoudig plannen en delen van landingspagina’s, formulieren, afbeeldingen of elke gewenste URL.

Download gratis eBook Rethink Marketing [Automation]

ebook marketing automation

Lees in dit gratis eBook (36 pagina’s) dat Marketing Automation vérder gaat dan “demand generation”.

Lees hoe top-performers hun tijd en middelen (inclusief Marketing Automation) verdelen over:

  • Opbouwen van merkwaarde;
  • Creëren van (klant)vraag;
  • Uitbouwen van klantrelaties.

Maak kennis met functionaliteiten Act-On

Act-On demo

De frisse benadering van Marketing Automation en E-mail Marketing, geeft u de volledige functionaliteit zónder de complexiteit die andere systemen u opleggen. De intuïtieve gebruikersinterface brengt een state-of-the-art marketinginstrument binnen uw handbereik, waarmee u eenvoudiger en sneller campagnes en programma’s maakt. Integreer uw platform, meestal met slechts één klink, met uw CRM-systeem, uw webinar-software en andere tools.