Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Act-On Services door Cloudselling professionals

Ben jij overtuigd van de waarde van Marketing Automation voor jouw organisatie, maar maak je je zorgen over de uitvoering van de activiteiten? Of werk je wellicht al met Act-On, maar heb je tijdelijk of langdurig behoefte aan specifieke kennis en ervaring met het platform?

Geen zorgen! De Act-On specialisten van Cloudselling staan klaar om jou operationeel te ondersteunen. Structureel of juist op het moment dat jij het nét nodig hebt. Wil jij meer weten over hoe de Act-On Services van Cloudselling bij kunnen dragen aan het commerciële succes van jouw organisatie? Neem contact met ons op!

De waarde van Act-On Services

Het team van Cloudselling bestaat uit Act-On professionals, die klaar staan om jou ondersteuning te bieden. Of het nou gaat om het helpen bij een e-mail campagne, het ontwerpen en ontwikkelen van een landingspagina of het opzetten van een geautomatiseerde flow; geen opdracht is voor ons te klein (of te groot). Wij beschikken daarnaast ook over een netwerk van partners en freelancers, die jou kunnen ondersteunen bij elke B2B marketinguitdaging: van leadgeneratie, tot het maken van infographics en whitepapers.

Welke Act-On Services levert Cloudselling?
Campagnes en geautomatiseerde flows

De specialisten van Cloudselling staan klaar om jou te helpen om processen en taken te automatiseren om succesvolle campagnes te draaien om leads te nurturen en klanten door de funnel te helpen bewegen.

Implementatie en
onboarding

Vanaf het inrichten van een account tot het migreren van content, wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk klaar bent om succesvol te kunnen zijn.

Content en creatieve diensten

Ons team staat klaar om jou te helpen met het ontwikkelen, aanpassen en implementeren van templates voor e-mails en landingspagina’s, terwijl wij een groot aantal partners kunnen inschakelen voor benodigde content, zoals whitepapers, blog posts en social media.

Bezorgingskwaliteit en reputatie

Zorg ervoor dat jouw e-mails in de inbox van de geaddresseerden aankomen en dat jouw reputatie als afzender goed blijft. Wij kunnen jou helpen om hoge, consistente en betrouwbare bezorgings­percentages voor jouw e-mails te bereiken.

Strategie en programma­management

Ons team staat klaar om jou te helpen bij de planning en de uitvoering. We kunnen onder andere ondersteunen bij het ontwikkelen van een lead management strategie, adviseren bij het plannen van campagnes en tips geven voor het ontwikkelen van een succesvolle content­strategie.

Trainingen en
workshops

Wij bieden jou verschillende trainingen en workshops om het optimale rendement uit jouw Act-On platform te halen. Veel van onze trainingen zijn op maat gemaakt voor onze kanten en meestal “on the job”.

Binnen 2 weken starten met Marketing Automation

Je weet nu wat de meerwaarde van de Act-On Services voor jouw organisatie kunnen zijn, maar hoe gaat dit proces precies in zijn werk? Cloudselling ondersteunt jouw organisatie met deze diensten bij het inrichten van jouw lead management processen en het onboarden op het Act-On marketing automation platform. Doordat deze software (veilig) in cloud draait, is de benodigde inspanning vanuit ICT minimaal. Wij stellen gezamenlijk een helder stappenplan op, waarmee jij binnen 2 weken up & running bent. Je verdient je investering hierdoor snel terug!

 

Wij zijn er voor jou

Ons team staat klaar om jou op een pragmatische wijze te ondersteunen om succesvol aan de slag te gaan met lead management en marketing automation.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Act-On Services voor jouw organisatie? Wil jij graag weten hoe Cloudselling jou met deze diensten kan ondersteunen? Of ben jij er al helemaal uit en wil jij zo snel mogelijk aan de slag? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze specialisten.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.