Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Campagne Management voor leadgeneratie en nurturing

Ben jij klaar om je eerste automatische programma te bouwen, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Ben je klaar om je eerste marketingcampagne te implementeren, maar heb je niet de tijd om het zelf te doen?

Geen probleem! De Campagne Managers van Cloudselling werken samen met jou doelstellingen en boodschappen vast te stellen en workflows, templates en lead flows te bouwen voor succesvolle campagnes. Wil jij meer weten over hoe Campagne Management door Cloudselling kan worden ingezet om bij kunnen dragen aan het commerciële succes van jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Het belang van Campagne Management

Het team van Cloudselling bestaat uit Act-On professionals, die klaar staan om jou ondersteuning te bieden. Of het nou gaat om het helpen bij een e-mail campagne, het ontwerpen en ontwikkelen van een landingspagina of het opzetten van een geautomatiseerde flow; geen opdracht is voor ons te klein (of te groot). Wij beschikken daarnaast ook over een netwerk van partners en freelancers, die jou kunnen ondersteunen bij elke B2B marketinguitdaging: van leadgeneratie, tot het maken van infographics en whitepapers.

Campagne Management in de praktijk
act-on - geautomatiseerde functionaliteiten
Slimme, eenvoudige workflows en logica

Act-On biedt de tools om snel en eenvoudig strategische campagnes op te zetten die automatisch worden geïmplementeerd op basis van jouw voorgeprogrammeerde regels. Van eenvoudige berichten tot zeer geavanceerde campagnes, met de automatische programma’s van Act-On kun je de voorwaardelijke “als-dan” -logica gebruiken om de volgende stap in een campagne te activeren. Je kunt regels instellen om automatisch e-mails, synchronisatielijsten en gegevensvelden te activeren.

Aan de slag met Campagne Management

De Campagne Managers van Cloudselling helpen jou bij het ontwerpen van bovenstaande, zelfstartende, campagnes die probleemloos doelgerichte en gepersonaliseerde berichten leveren.

We helpen jou om met de juiste content in te spelen op de informatiebehoeften van de verschillende Buyer Personas in de verschillende fasen van de Buying Journey.

Of het er nu om gaat om snel aan de slag te gaan, toekomstige campagnes te plannen of tijdelijk een ontbrekend teamlid in te vullen, de Campagne Managers van Cloudselling staan voor jou klaar!

 

Wij zijn er voor jou

Onze Campagne Managers staan klaar om jou op een pragmatische wijze te ondersteunen om succesvol aan de slag te gaan met Campagne Management binnen Act-On.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden hiervan voor jouw organisatie? Wil jij graag weten hoe Cloudselling jou met deze dienstverlening kan ondersteunen? Of ben jij er al helemaal uit en wil jij zo snel mogelijk aan de slag? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze Campagne Managers.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.