Veraartlaan 8, 2288 GM Rijswijk, Nederland
+31 (0)70 7440836

Professional Services

De inrichting van uw Act-On platform en de uitvoering van activiteiten door onze marketeers

Het Professional Services team van Cloudselling biedt wat u nodig heeft om een succes te maken van uw E-mail Marketing en Marketing Automation activiteiten.

De ondersteuning die wij bieden is afgestemd op uw persoonlijke situatie. In grote lijnen onderscheiden wij onze Act-On klanten in drie categorieën:

Er is weinig tot geen kennis van Marketing Automation binnen de organisatie. Onze Online Marketeers zorgen voor de inrichting van het platform en voeren alle operationele werkzaamheden uit.

Er is kennis en capaciteit aanwezig. Bij het uitvoeren van de operationele activiteiten is echter aanvullende hulp gewenst. Wij vullen het team, op flexibele basis, aan.

Het platform wordt door de klant zelf volledig beheerd. Het Cloudselling Professional Services team helpt bij de inrichting van het platform (het onboarding proces), waarna de klant zelf de online marketingactiviteiten uitvoert.

Dankzij de beschikbaarheid van ons Professional Services team kunt u op ieder gewenst moment starten met Marketing Automation, ongeacht de aanwezige kennis en capaciteit binnen uw organisatie.