Veraartlaan 8, 2288 GM Rijswijk, Nederland
+31 (0)70 7440836

E-mail Opt-ins

Bereik uw doelgroep met persoonlijke email adressen inclusief opt-in

Een kwalitatief bestand van de persoonlijke (zakelijke) e-mail adressen van uw doelgroep is het levensbloed van uw Email Marketing en Marketing Automation activiteiten. U heeft dit bestand nodig om uw doelgroep te kunnen bereiken met uw content. Veel organisaties hebben echter nog onvoldoende relevante e-mailadressen verzameld om succesvolle online campagnes te kunnen voeren.

Icons_batch-2_Telemarketing 5Cloudselling helpt haar klanten met het bouwen van een email adressen bestand dat zowel kwalitatief (accuraat) is als voorzien van een mondelinge opt-in. Hiervoor voeren wij telefonische campagnes uit om de beslissers in uw doelgroep het voorstel te doen om relevante content rondom uw aanbod (periodiek) te mailen. Wannneer uw prospect hiermee instemt, is deze zich ervan bewust dat u gaat mailen en met welk onderwerp. De ervaring heeft ons geleerd dat dit doorgaans hoge conversies oplevert (lezen, doorklikken en reageren op “calls to action”).

Indien gewenst kunnen wij aanvullend een zogenaamde Opt-in campagne naar uw nieuwe contacten mailen met een activatie link waarin zij hun “dubbele opt-in” aan u verstrekken, oftewel formele permissie voor het starten van een digitale relatie met uw organisatie.