Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Klant Cases

De klanten van Cloudselling lopen uiteen van MKB bedrijven tot grote (internationale) organisaties. De samenwerking met Cloudselling hebben zij ieder op basis van hun eigen behoeften invulling gegeven, het succes dat zij hierdoor behalen is de gemeenschappelijke deler.

philps logo

Koninklijke Philips Nederland is een gediversifieerd technologiebedrijf dat het leven van mensen wil verbeteren door zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting.

Voor Philips realiseert Cloudselling B2B leads bij potentiële corporate accounts. Telemarketing wordt ingezet om naast concrete verkoopafspraken ook marktsegment analyses te doen en  gerichte informatie te verzamelen voor de verrijking van CRM en marketing automation.

ricoh image change

Ricoh Nederland is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement. Naast hoogwaardige multifunctionals en printers bieden zij innovatieve diensten op het gebied van documentenbeheer.

Voor Ricoh verzorgen wij leads bij potentiële key accounts rondom een breed scala informatie logistiek en document management gerelateerde oplossingen. Naast de uitvoering van telemarketing en online activiteiten, zijn wij proactief sparring partner voor sales en marketing om de uiteenlopende leadgeneratie programma’s optimaal te laten renderen.

novaka logo

Novaka is de branche- en werkgeversorganisatie voor de kantoorbranche in Nederland. Dat zijn ondernemingen die kantoorartikelen, kantoormeubelen en -inrichting, kantoormachines en/of ict-diensten verkopen en leveren aan consumenten en zakelijke eindgebruikers.

Via de Novaka Academy helpt Novaka haar leden om de kennis en vaardigheden van hun accountmanagers te verhogen en om maximaal te presteren in een sterk veranderende markt. Als strategisch partner verzorgt Cloudselling de uitvoering van sales training en coaching on the job voor de Novaka Academy.

basware logo

Basware is wereldwijd marktleider in het leveren van purchase to pay en e-invoicing oplossingen. Zij helpen bedrijven van elke omvang waarde te ontsluiten vanuit de financiële operatie en de zakelijke netwerken.

Voor Basware is Cloudselling de strategische partner op het gebied van lead management. Al jarenlang zijn wij een verlengstuk van de sales- en marketingafdeling om een substantiële omzetgroei in zowel het directe als partnerkanaal voor Basware te realiseren.

olympo logo

Olympia Uitzendbureau is een succesvolle, snel groeiende uitzendorganisatie die behoort tot de top vijf van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Zij zijn een A-merk uitzendbureau, met landelijke bekendheid, professioneel georganiseerde marketing en een efficiënte organisatiestructuur.

Met de verkooptrainingen van Cloudselling heeft Olympia de waarde en inzetbaarheid van commerciële medewerkers aantoonbaar zien stijgen. Dit geldt voor uiteenlopende commerciële medewerker niveaus, van telemarketeers tot sales management.

xerox logo

Al ruim een halve eeuw is Xerox toonaangevend op het gebied van documenttechnologie en -diensten. Zij blijven doorbouwen op hun uitgebreide staat van dienst op het gebied van innovatie. Dankzij de verwerving van Affiliated Computer Services zijn zij nu wereldwijd marktleider voor business process management en documentbeheer.

In samenwerking met Xerox heeft Cloudselling een landelijk leadgeneratie programma opgezet om de resellers van Xerox te ondersteunen bij het vergroten van hun new business resultaat. Onderdelen van dit programma zijn de inzet van online marketing, telemarketing, verkoop training en advies.

aumatics

Aumatics is een professionele ICT dienstverlener die haar klanten op een persoonlijke en pragmatische wijze ondersteunt op verschillende gebieden binnen hun ICT omgeving.

Aumatics heeft met de inzet van Sales Advies een heldere propositie ontwikkeld met toegevoegde waarde voor (potentiële) klanten. Daarna is er in samenwerking met Cloudselling een online platform ingericht voor leadgeneratie en marketing automation.

brixx logo

Brixxs is een system integrator en onafhankelijke software vendor (ISV) partner van Progress, gefocust op de snelle levering van flexibele oplossingen, open innovatie en productontwikkeling.

Om de gewenste omzetgroei te realiseren heeft Brixxs een indirect verkoopkanaal opgebouwd met betrouwbare partners die hun filosofie en werkwijze delen. Cloudselling heeft voor Brixxs een adviserende en uitvoerende rol gespeeld in het opzetten van het indirecte verkoopkanaal.