Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Marketing Automation Delft

Zoekt u een Marketing Automation specialist in de regio Delft? Dan is Cloudselling de ideale partner. Ons kantoor is dicht gelegen aan de snelweg A4 op Ypenburg, tegen Delft aan en daardoor snel en makkelijk bereikbaar. Daarbij komt nog dat u gratis parkeert bij ons voor de deur.

Wij zijn expert op het gebied van B2B Marketing Automation en Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Leadgeneratie, Lead Nurturing,  E-mail-, Content- en Inbound Marketing realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Met onze dienstverlening ondersteunen wij organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Wilt u weten wat Marketing Automation voor uw organisatie kan betekenen? Vul uw contactgegevens in en wij nemen snel contact met u op voor een persoonlijk gesprek. Wij zitten immers bij u om de hoek!

contact cloudselling

De korte lijnen van ons Marketing Automation bedrijf in Delft

Als u een Marketing Automation bedrijf in Delft zoekt voor betere Lead Management, dan is het prettig om samen te werken met specialisten bij u in de buurt. Door de korte reisafstand maakt u sneller een afspraak om de Marketing Automation activiteiten met elkaar te bespreken.

Wilt u weten waarom Marketing Automation ook van grote waarde kan zijn voor uw organisatie? Heeft u hulp nodig bij het opstellen van uw business case voor Marketing Automation?

Werkt u graag met Lead Management specialisten in de buurt van Delft? Neem dan contact met ons op. Wij maken  dan snel een afspraak.

Cloudselling Delft

Waarom investeren in Marketing Automation?

Er zijn meerdere redenen waarom Marketing Automation de afgelopen jaren zoveel aan interesse heeft gewonnen. Het sterk veranderde gedrag van uw klanten vormt een hele belangrijke reden. De “Buying Journey” van klanten en prospects is radicaal gewijzigd. Benodigde en gewenste informatie wordt meer en meer online gezocht en gevonden en in een steeds later stadium van de klantreis wordt contact gezocht met een (potentiële) leverancier.

Marketing Automation helpt u om uw marketing- en verkoopprocessen effectief en efficiënt aan te passen aan dit sterk gewijzigde aankoopgedrag. Tegen lagere kosten en met een hogere opbrengst, wordt u ondersteund om meer marketing leads te genereren en deze succesvol te ontwikkelen tot sales opportunities.

Act-On Marketing Automation platform

Act-On, opgericht in 2008 in de Verenigde Staten, wordt door de top-analisten geroemd om haar innovatieve business strategieën en automatiseringstechnologieën binnen de marketing-technologie sector.
Act-On logo
Forrester Research kwalificeert Act-On als één van de vier (en de enige “privately owned”) “leading” ontwikkelaars van Marketing Automation software. Door klanten wordt Act-On met name hoog gewaardeerd op basis van gebruiksgemak en haar uitmuntende klantenservice.

Cloudselling heeft onder andere om deze redenen sinds begin 2015 een strategisch partnership met Act-On.

Download gratis eBook Rethink Marketing [Automation]

ebook marketing automation

Lees in dit gratis eBook dat Marketing Automation vérder gaat dan “demand generation”.

Leer hoe top-performers hun tijd en middelen (inclusief Marketing Automation) verdelen over:

  • Opbouwen van merkwaarde;
  • Creëren van (klant)vraag;
  • Uitbouwen van klantrelaties.

Maak kennis met functionaliteiten van Act-On

Act-On demo

De frisse benadering van Marketing Automation en E-mail Marketing, geeft u de volledige functionaliteit zónder de complexiteit die andere systemen u opleggen. De intuïtieve gebruikersinterface brengt een state-of-the-art marketinginstrument binnen uw handbereik, waarmee u eenvoudiger en sneller campagnes en programma’s maakt. Integreer uw platform, meestal met slechts één klink, met uw CRM-systeem, uw webinar-software en andere tools.

Hoewel wij in Delft bij u om de hoek zitten, kunnen wij u ook heel laagdrempelig een online demo geven van Act-On.