Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Marketing Automation Den Haag

Zoek jij een Marketing Automation specialist in de regio Den Haag? Dan is Cloudselling de ideale partner. Ons kantoor in Den Haag staat op de kruising van de snelwegen A4, A12 en A13 en is daardoor snel en makkelijk bereikbaar. Bovendien: je parkeert bij ons gratis voor de deur.

Wij zijn expert op het gebied van B2B Marketing Automation en Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Leadgeneratie, Lead Nurturing,  E-mail-, Content- en Inbound Marketing realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Met onze dienstverlening ondersteunen wij organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Wilt jij weten wat Marketing Automation voor jouw organisatie kan betekenen? Vul jouw contactgegevens in en wij nemen snel contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wij zitten immers bij jou om de hoek!

contact cloudselling

Marketing Automation in Den Haag

Als u een Marketing Automation bedrijf in Den Haag zoekt voor betere Lead Management, dan is het prettig om samen te werken met specialisten bij u in de buurt. Door de korte reisafstand maakt u sneller een afspraak om de Marketing Automation activiteiten met elkaar te bespreken.

Wilt u weten waarom Marketing Automation ook van grote waarde kan zijn voor uw organisatie? Heeft u hulp nodig bij het opstellen van uw business case voor Marketing Automation?

Werkt u graag met Lead Management specialisten in de buurt van Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij maken  dan snel een afspraak.

Den Haag marketing automation

Waarom investeren in Marketing Automation?

Er zijn meerdere redenen waarom Marketing Automation de afgelopen jaren zoveel aan interesse heeft gewonnen. Het sterk veranderde gedrag van uw klanten vormt een hele belangrijke reden. De “Buying Journey” van klanten en prospects is radicaal gewijzigd. Benodigde en gewenste informatie wordt meer en meer online gezocht en gevonden en in een steeds later stadium van de klantreis wordt contact gezocht met een (potentiële) leverancier.

Marketing Automation helpt u om uw marketing- en verkoopprocessen effectief en efficiënt aan te passen aan dit sterk gewijzigde aankoopgedrag. Tegen lagere kosten en met een hogere opbrengst, wordt u ondersteund om meer marketing leads te genereren en deze succesvol te ontwikkelen tot sales opportunities.

Act-On Marketing Automation platform

Act-On, opgericht in 2008 in de Verenigde Staten, wordt door de top-analisten geroemd om haar innovatieve business strategieën en automatiseringstechnologieën binnen de marketing-technologie sector.
Act-On logo
Forrester Research kwalificeert Act-On als één van de vier (en de enige “privately owned”) “leading” ontwikkelaars van Marketing Automation software. Door klanten wordt Act-On met name hoog gewaardeerd op basis van gebruiksgemak en haar uitmuntende klantenservice.

Cloudselling heeft onder andere om deze redenen sinds begin 2015 een strategisch partnership met Act-On.

Download gratis eBook Rethink Marketing [Automation]

ebook marketing automation

Lees in dit gratis eBook dat Marketing Automation vérder gaat dan “demand generation”.

Leer hoe top-performers hun tijd en middelen (inclusief Marketing Automation) verdelen over:

  • Opbouwen van merkwaarde;
  • Creëren van (klant)vraag;
  • Uitbouwen van klantrelaties.

Maak kennis met functionaliteiten van Act-On

Act-On demo

De frisse benadering van Marketing Automation en E-mail Marketing, geeft u de volledige functionaliteit zónder de complexiteit die andere systemen u opleggen. De intuïtieve gebruikersinterface brengt een state-of-the-art marketinginstrument binnen uw handbereik, waarmee u eenvoudiger en sneller campagnes en programma’s maakt. Integreer uw platform, meestal met slechts één klink, met uw CRM-systeem, uw webinar-software en andere tools.

Hoewel wij in Den Haag bij u om de hoek zitten, kunnen wij u ook heel laagdrempelig een online demo geven van Act-On.