MAAK KENNIS MET ACT-ON

Ga aan de slag met marketing automation en e-mailmarketing

ACT-ON AUTOMATISEERT JOUW ONLINE MARKETING

Act-On is een software-as-a-service product en helpt jou meer uit je online marketingactiviteiten te halen. Het is hét marketing platform waarmee je de bezoeker een unieke en onderscheidende ervaring biedt. Van branding en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteit; de technologie van Act-On stelt marketeers in staat hun concurrentiële voordeel te vergroten en betere resultaten te realiseren. Het marketing automation platform integreert namelijk een groot aantal functionaliteiten om de gehele customer journey succesvol af te kunnen dekken. Dat moet als marketing muziek in de oren klinken, nietwaar?

“Nadat ik Act-On in actie heb gezien, was ik verkocht. Wat een verrijking van onze marketingafdeling.”

R

AUTOMATISEER WERKZAAMHEDEN

R

STIMULEER VRAAG

R

BOUW AAN JE MERK

R

BOUW KLANTRELATIES UIT

Met Cloudselling succesvol Act-On marketing automation software inzetten

Bij Cloudselling hebben we alle benodigde Act-On kennis in huis om je alle ins en outs van dit marketing platform te kunnen vertellen. We kijken naar jouw wensen en adviseren je welke functionaliteiten binnen Act-On daarop aansluiten. Het generen van leads, versturen van geautomatiseerde nieuwsbrieven en het maken van bedrijfspersoonlijke landingspagina’s behoren tot de mogelijkheden. We kunnen je nu al zeggen: één Act-On api maakt het verschil.

“Wij kunnen ons geen dag zonder Act-On voorstellen. Wat een interessante tool!”

Meer marketing!

Bij Cloudselling gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn gedreven, enthousiast én gespecialiseerd in verschillende aspecten binnen de marketingwereld. Misschien kunnen we je ook helpen met een van onze andere diensten?

MARKETING AUTOMATION

Met Marketing Automation maak jij van marketing leads, sales qualified leads. Door segmenten en marketing flows in te bouwen kun je een lead omzetten naar een grote klant. Hiervoor gebruiken wij het marketing automation systeem Act-On. Dit systeem stelt jou in staat om marketingactiviteiten te automatiseren.

EMAIL MARKETING

Email is nog steeds één van de belangrijkste specialisaties in de b2b. Bijna elke werknemer heeft tenslotte dagelijks met email te maken. Wij hebben specialisten in huis en kennis van verschillende systemen om optimaal resultaat te behalen. Bereik jouw netwerk met een succesvolle gesegmenteerde email marketing strategie. 

CONTENT

Een goede relatie met je klanten zodat ze bij je terugkomen; dat wil iedereen. Maar hoe ontwikkel je een band met je klant? Door hen te bieden waar ze om vragen – en meer. Door antwoord te geven op vragen en die zelfs voor te zijn. Door op elk moment aanwezig te zijn als een betrouwbare, geïnteresseerde partner. En dat doe je met goede content.