Onze diensten

BRENG JOUW DOELGROEP IN KAART

Een doelgroep scan helpt jou de juiste doelgroep te bereiken. 

De juiste doelgroep bereiken

Wil je een product of dienst promoten of op de markt brengen? Dan is het belangrijk om een doelgroepomschrijving te maken waarin duidelijk wordt wie je aanspreekt én hoe je dit doet. Maar wat als die doelgroep niet reageert op jouw communicatie-inzet zoals van tevoren gepland en bedacht? Dan spreek je wellicht niet de juiste doelgroep aan, begrijp je de doelgroep mogelijk verkeerd of gebruik je niet-relevante content. Kortom: jij en je doelgroep zijn nog geen perfecte match. Tijd om daar verandering in te brengen! Geen onmogelijke opgave. Het vraagt alleen wat tijd en inspanning. Want denk maar zo, de juiste doelgroep bereiken is in principe hetzelfde als een relatie hebben, waarin communiceren en luisteren onmisbare elementen zijn.

k

Duidelijke omschrijving van je doelgroep

Geoptimaliseerde contentmarketing

Inzet van de juiste marketinginstrumenten

Inzicht in de buyer persona

Jouw doelgroep vinden, begrijpen én behouden

Een doelgroep is niet één persoon, dat zijn er meerdere. De hele doelgroep in kaart brengen, kan daarom complex zijn. Bij Cloudselling is de eerste stap het uitvoeren van een doelgroepanalyse. Zo leer je de doelgroep (nog) beter kennen en kan je doelgericht bestaande klanten en nieuwe klanten bereiken. De vervolgstap is het daadwerkelijk bereiken van je doelgroep. Wij bieden hiervoor verschillende marketingmiddelen aan als: direct mailing, social media advertising, SEA/SEO, linkbuilding, branding en contentmarketing. Perfecte middelen om ook de relatie met je bezoekers te onderhouden en verstevigen. Jij blij, de bezoeker blij!

Ja, ik wil een doelgroepscan

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met het versturen van dit formulier bevestig ik dat ik akkoord ga met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens door Cloudselling, zoals uiteengezet in de Privacy- en cookieverklaring.