Onze diensten

HAAL MEER UIT ONLINE MARKETING

Ervaar de voordelen en mogelijkheden van marketing automation

MARKETING AUTOMATION: HAAL MEER UIT ONLINE MARKETING

Ervaar je online marketing als complex? Dat hoeft niet zo te zijn. Online marketing is niet ingewikkeld, als je het maar effectief en efficiënt inzet. We horen je denken: hoe dan? Met marketing automation! Een term en die steeds meer aan populariteit wint, want de buyer journey is radicaal gewijzigd.

B2b marketing automation heeft betrekking op een software platform dat handmatige taken en meervoudige processen, zoals e-mailmarketing (middels een CRM-integratie) en event-campagnes automatiseert. Het resultaat? Marketingafdelingen kunnen meer doen met minder inspanning.

Automatiseer marketingactiviteiten

Optimaliseert het lead management proces

Inzicht in de buyer journey

P

Integratie mogelijkheden met andere tools

aan de slag met marketing automation

Bij Cloudselling hebben we alle kennis in huis om marketing automation voor de b2b sector op te zetten. Wij maken gebruik van Webpower om samen jouw online marketingactiviteiten en verkoopprocessen naar een hoger niveau te tillen. Een proces waarin je marketing automation als een software-as-a-service product kunt zien.

Dit betekent dat je zelf geen marketing automation platform hoeft te implementeren of online marketeers moet aannemen. Bij Cloudselling helpen we je (geheel of gedeeltelijk) bij de uitvoering van jouw online activiteiten: van merk-bewustzijn en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteit.

Met dit dienstverleningsconcept wordt je in staat gesteld om jouw concurrentiële voordeel te vergroten en betere resultaten te realiseren: meer marketing leads genereren om deze succesvol te ontwikkelen tot sales opportunities. Lagere kosten, hogere opbrengst. Dat klinkt als toekomstmuziek toch?

Ja, ik wil aan de slag met marketing automation

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Met het versturen van dit formulier bevestig ik dat ik akkoord ga met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens door Cloudselling, zoals uiteengezet in de Privacy- en cookieverklaring.