SEO

Wil je beter gevonden worden in Google en andere zoekmachines? Een goede online vindbaarheid betekent immers vaak meer omzet. SEO (oftewel Search Engine Optimazation) is een combinatie van online marketingtechnieken om je organische vindbaarheid te vergroten. Met SEO marketing zet je je bedrijf echt op de kaart. Krijg alvast een voorproefje van de mogelijkheden door een gratis SEO scan aan te vragen, waarbij we je geheel vrijblijvend een aantal tips geven voor zoekmachineoptimalisatie.

R

JE WEBSITE IS BETER VINDBAAR IN ZOEKMACHINES

R

JE WEBSITE IS GEBRUIKSVRIENDELIJK OP ALLE APPARATEN

R

BEZOEKERS CONVERTEREN SNELLER VANUIT ZOEKMACHINES

R

JE KUNT MEER RENDEMENT HALEN UIT JE WEBSITE

WAAROM HEB IK SEO NODIG?

SEO marketing is onmisbaar om je online marketingstrategie te laten slagen. Immers, als je website niet gevonden wordt, kunnen potentiele bezoekers ook geen converterende klanten worden. Hoger komen in Google is gelukkig niet onmogelijk. Met een SEO-optimalisatie die verder gaat dan een oppervlakkige analyse brengen we alle optimalisatiekansen in kaart. Dit doen we aan de hand van vier grote thema’s:

  • Techniek – Voorbeelden van technische SEO optimalisaties zijn de websitestructuur, gebruik van scripts en de laadsnelheid van je website.
  • Content – Is de content wel geschreven op een manier die geschikt is voor zoekmachines? SEO content schrijven houdt rekening met belangrijke zoekwoorden zodat je productpagina’s hoger in Google komen.
  • Autoriteit – Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar belangrijke concurrenten en de kwaliteit van links, maar ook de aanwezigheid op social media.
  • Design – Op het gebied van design kijken we naar de invloed van designelementen op de online vindbaarheid van de website.

SEO MARKETING BIJ CLOUDSELLING BETEKENT

Bij Cloudselling kijken we verder dan de basics. Binnen je website is het tenslotte belangrijk om zowel op macro- als microniveau te optimaliseren. We duiken daarom in het diepe en halen zowel de grote als kleine optimalisatiekansen naar boven. Samen met jou maken we vervolgens een plan van aanpak. Welk SEO marketing onderdeel verdient de meeste aandacht en wat pakken we als eerste aan? Aan de hand van je wensen en de zoekmachineoptimalisatie kansen kunnen we een zoekwoordenanalyse uitvoeren, of bijvoorbeeld kijken naar de concurrenten. Of we gaan aan de slag met on-page SEO, waarbij we voor specifieke pagina’s kijken hoe we die kunnen optimaliseren. Ga jij de SEO uitdaging aan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

ONZE DIENSTEN

BEREIK JOUW DOELGROEP

Met de juiste boodschap, content en kanalen bereiken wij jouw doelgroep gedurende de hele customer journey

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Bereik je wel je doelgroep, maar converteren zij niet? Wij helpen je om meer conversies uit je marketing activiteiten te halen.