LEER JE KLANTEN KENNEN

EEN DATA SCAN HELPT JOU OM KLANTGEDRAG TE ANTICIPEREN

ANTICIPEREN OP GEDRAG

Gaat jouw klant links in plaats van rechts? Klikt hij vaker op button A dan op button B? Surft hij niet naar de pagina die je had verwacht? Dan moet je daar lering uit trekken door te anticiperen op dit klantgedrag en jezelf één vraag stellen: waarom? Het gedrag van klanten begrijpen is niet altijd makkelijk, maar brengt je wel verder en helpt je de doelgroep te bereiken. Anticiperen op klantgedrag betekent voornamelijk de klantbehoeften in kaart brengen. Want, ook binnen onze marketingwetten geldt: ‘de klant is koning’.

“Mijn vizier is vanaf nu altijd op de klant gericht. Door de verhelderende inzichten is het tij gekeerd.”

R

KLANTGERICHT WERKEN

R

INZICHT IN DATA

R

HOUVAST DOOR CUSTOMER JOURNEYS

R

VERGROTEN VAN HET GROEIPOTENTIEEL

MET CLOUDSELLING ANTICIPEREN OP KLANTGEDRAG

Bij Cloudselling begrijpen we het principe van de klant op de eerste plek zetten. En daar willen we jou ook bij helpen. Met de juiste inzichten, is het anticiperen op klantgedrag een stuk makkelijker. Wij adviseren daarom altijd om de volgende termen te omarmen en eigen te maken: marketing automation, big data, Google dashboards en funnel rapportages. Het is de sleutel tot het hoofd van jouw klant. Begrijp je de klant, dan is de weg naar succes een stuk zonniger.

“Bij Cloudselling anticiperen we dagelijks op klantwensen.”

MEER MARKETING!

Bij Cloudselling gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn gedreven, enthousiast én gespecialiseerd in verschillende aspecten binnen de marketingwereld. Misschien kunnen we je ook helpen met een van onze andere diensten?

EMAIL MARKETING

Email is nog steeds één van de belangrijkste specialisaties in de b2b. Bijna elke werknemer heeft tenslotte dagelijks met email te maken. Wij hebben specialisten in huis en kennis van verschillende systemen om optimaal resultaat te behalen. Bereik jouw netwerk met een succesvolle gesegmenteerde email marketing strategie.

WORDPRESS WEBSITE

Toe aan een nieuwe website, of wil je de huidige website moderniseren? WordPress is een gebruiksvriendelijk content management systeem met talloze mogelijkheden. Bovendien is WordPress gebouwd met het oog op SEO. Wij helpen je graag bij het optimaal inrichten van dit systeem.

SEA

Je vindbaarheid vergroten in zoekmachines? Met SEA bied je op de zoekwoorden die voor jou relevant zijn aan de hand van een veilingsysteem. Samen met aantrekkelijke advertenties en een slimme strategie trek je de doelgroep zo naar jouw website.