BRENG JOUW DOELGROEP IN KAART

EEN DOELGROEP SCAN HELPT JOU DE JUISTE DOELGROEP TE BEREIKEN

DE JUISTE DOELGROEP BEREIKEN

Wil je een product of dienst promoten of op de markt brengen? Dan is het belangrijk om een doelgroepomschrijving te maken waarin duidelijk wordt wie je aanspreekt én hoe je dit doet. Maar wat als die doelgroep niet reageert op jouw communicatie-inzet zoals van tevoren gepland en bedacht? Dan spreek je wellicht niet de juiste doelgroep aan, begrijp je de doelgroep mogelijk verkeerd of gebruik je niet-relevante content. Kortom: jij en je doelgroep zijn nog geen perfecte match. Tijd om daar verandering in te brengen! Geen onmogelijke opgave. Het vraagt alleen wat tijd en inspanning. Want denk maar zo, de juiste doelgroep bereiken is in principe hetzelfde als een relatie hebben, waarin communiceren en luisteren onmisbare elementen zijn.

“Er gaat een wereld voor me open. Ik weet nu precies hoe mijn doelgroep denkt én handelt.”

R

DUIDELIJKE OMSCHRIJVING VAN JE DOELGROEP

R

GEOPTIMALISEERDE CONTENTMARKETING

R

INZET VAN DE JUISTE MARKETINGINSTRUMENTEN

R

INZICHT IN DE BUYER PERSONA

MET CLOUDSELLING JOUW DOELGROEP VINDEN, BEGRIJPEN ÉN BEHOUDEN

Een doelgroep is niet één persoon, dat zijn er meerdere. De hele doelgroep in kaart brengen, kan daarom complex zijn. Bij Cloudselling is de eerste stap het uitvoeren van een doelgroepanalyse. Zo leer je de doelgroep (nog) beter kennen en kan je doelgericht bestaande klanten en nieuwe klanten bereiken. De vervolgstap is het daadwerkelijk bereiken van je doelgroep. Wij bieden hiervoor verschillende marketingmiddelen aan als: direct mailing, social media advertising, SEA/SEO, linkbuilding, branding en contentmarketing. Perfecte middelen om ook de relatie met je bezoekers te onderhouden en verstevigen. Jij blij, de bezoeker blij!

“Wij helpen jou één te worden met je doelgroep.”

MEER MARKETING!

Bij Cloudselling gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn gedreven, enthousiast én gespecialiseerd in verschillende aspecten binnen de marketingwereld. Misschien kunnen we je ook helpen met een van onze andere diensten?

SEO

Met de juiste SEO strategie bereik je de hoogst haalbare positie in Google. SEO koop je niet, maar dit verdien je. Hoe? Door te zorgen dat de techniek, content en autoriteit van jouw website tip top in orde is.

SEA

Je vindbaarheid vergroten in zoekmachines? Met SEA bied je op de zoekwoorden die voor jou relevant zijn aan de hand van een veilingsysteem. Samen met aantrekkelijke advertenties en een slimme strategie trek je de doelgroep zo naar jouw website.

DISPLAY

Met beeldadvertenties en-/of video plaats je jouw boodschap op externe websites, apps en sociale netwerken. Door aandacht te besteden aan opvallende banners en een strakke targeting, wordt jouw boodschap verspreid en versterkt.