E-MAILMARKETING

E-mailmarketing helpt jouw bedrijf op een directe en persoonlijke manier in contact te komen én te blijven met nieuwe en bestaande klanten. Binnen online marketing is het nog steeds een van de meest effectieve communicatiemiddelen om je doelgroep te bereiken. Wel altijd middels relevante content en de juiste verzendfrequentie. Want, met één klik op de knop bereik je honderden of zelfs duizenden belangstellenden voor jouw bedrijf. En die wil je blij maken én houden. Klinkt simpel, is ook simpel. You’ve got mail!

R

DE DOELGROEP EFFICIËNT EN DOELGERICHT BEREIKEN

R

PERSOONLIJKE KLANTRELATIES OPBOUWEN

R

ANTICIPEREN OP MEETBARE RESULTATEN

R

GESEGMENTEERDE BOODSCHAPPEN VERSPREIDEN

WAAROM HEB IK E-MAILMARKETING NODIG?

Ken jij iemand die geen e-mailadres heeft? Precies, e-mailmarketing is daarom nog steeds een vaak ingezet communicatiemiddel binnen de marketingstrategie. E-mails zijn persoonlijk én direct. En je weet altijd dat de e-mail ontvangen wordt. Meer dan op social media, waar het altijd afwachten is of je bericht bij de doelgroep terechtkomt. en perfect wapen om een warme relatie op te bouwen met je klanten, resultaten te meten en daarop te anticiperen. Want, melden ontvangers zich niet af, dan weet je dat ze belangstelling hebben.

E-MAILMARKETING BIJ CLOUDSELLING BETEKENT

Bij Cloudselling hebben we alle kennis en expertise in huis om e-mailmarketing op een juiste manier in te zetten binnen jouw online marketingstrategie. Ons hart gaat sneller kloppen van marketing automation en Act-On en daar laten we jou dan ook graag kennis mee maken! Door te werken met deze geautomatiseerde software kunnen we jouw e-mailmarketingstrategie versnellen en vergemakkelijken. Het bespaart je tijd! We zorgen altijd voor de juiste call to action in jouw e-mail communicatie en bewaken de dunne scheidingslijn tussen waardevolle content kunnen bieden en irritatie opwekken door een te hoge verzendfrequentie.

ONZE DIENSTEN

BEREIK JOUW DOELGROEP

Met de juiste boodschap, content en kanalen bereiken wij jouw doelgroep gedurende de hele customer journey

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Bereik je wel je doelgroep, maar converteren zij niet? Wij helpen je om meer conversies uit je marketing activiteiten te halen.