HAAL MEER UIT ONLINE MARKETING

ERVAAR DE VOORDELEN EN MOGELIJKHEDEN VAN MARKETING AUTOMATION

MARKETING AUTOMATION: HAAL MEER UIT ONLINE MARKETING

Ervaar je online marketing als complex? Dat hoeft niet zo te zijn. Online marketing is niet ingewikkeld, als je het maar effectief en efficiënt inzet. We horen je denken: hoe dan? Met marketing automation! Een term en die steeds meer aan populariteit wint, want de buyer journey is radicaal gewijzigd. B2b marketing automation heeft betrekking op een software platform dat handmatige taken en meervoudige processen, zoals e-mailmarketing (middels een CRM-integratie) en social media-campagnes automatiseert. Het resultaat? Marketingafdelingen kunnen meer doen met minder inspanning.

“De magie van marketing automation heeft ons sinds dag één in zijn macht, wat een mogelijkheden!”

 

R

AUTOMATISEER MARKETINGACTIVITEITEN

R

OPTIMALISEERT HET LEAD MANAGEMENT PROCES

R

INZICHT IN DE BUYER JOURNEY

R

INTEGRATIE MOGELIJKHEDEN MET ANDERE TOOLS

MET CLOUDSELLING AAN DE SLAG MET MARKETING AUTOMATION

Bij Cloudselling hebben we alle kennis in huis om marketing automation voor de b2b sector op te zetten. Wij maken gebruik van Act-On om samen jouw online marketingactiviteiten en verkoopprocessen naar een hoger niveau te tillen. Een proces waarin je marketing automation als een software-as-a-service product kunt zien. Dit betekent dat je zelf geen marketing automation platform hoeft te implementeren of online marketeers moet aannemen. Bij Cloudselling helpen we je (geheel of gedeeltelijk) bij de uitvoering van jouw online activiteiten: van merk-bewustzijn en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteit. Met dit dienstverleningsconcept wordt je in staat gesteld om jouw concurrentiële voordeel te vergroten en betere resultaten te realiseren: meer marketing leads genereren om deze succesvol te ontwikkelen tot sales opportunities. Lagere kosten, hogere opbrengst. Dat klinkt als toekomstmuziek toch?

“Denk verder, denk marketing automation.”

MEER MARKETING?

Bij Cloudselling gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn gedreven, enthousiast én gespecialiseerd in verschillende aspecten binnen de marketingwereld. Misschien kunnen we je ook helpen met een van onze andere diensten?

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing is een krachtig marketing middel om omzet te verhogen en relaties te versterken. Met de juiste e-mail marketing tool, content en strategie spring je snel in het oog van de doelgroep.

CONTENT MARKETING

Elke marketing actie begint eigenlijk bij goede content. De boodschap giet je in een aantrekkelijke vorm. Met content geef je antwoord op de vraag van de lezer en begeleid je hen naar het door jou gestelde doel.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Social media, de term is bij iedereen wel bekend. Voor elke doelgroep is een geschikt kanaal en voor elke boodschap een geschikte  contentvorm. Met de juiste content, planning en advertentie strategie bereiken we jouw doelgroep op het netwerk dat zij dagelijks gebruiken.