DIT ZIJN WIJ

JOUW PARTNER IN ELKE FASE VAN DIGITALE ONTWIKKELING

Kennis, kunde en ervaring, dat vind je bij Cloudselling. Onze expertises op het gebied van B2B- en B2C marketing, SEA, SEO, data, techniek, content en marketing automation zijn de benodigde ingrediënten om jouw marketing- en salesprocessen effectief en efficiënt te optimaliseren. Met onze drive en ons enthousiasme gaan we voor al onze klanten net een stapje verder. We houden niet van wollige taal, maar zijn recht door zee. Verwacht concrete adviezen en een heldere en praktische aanpak. Met een duidelijke strategie, kennis van zaken en af en toe een knipoog, werken we aan het succes van jouw bedrijf. Ons enthousiasme zie je terug in jouw resultaten!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Onze liefde voor online marketing is grenzeloos, ons enthousiasme aanstekelijk en onze gedeelde visie kraakhelder: al onze klanten helpen bij het opzetten van een stevig marketingfundament! Wij werken niet voor, maar mét onze klanten. Als we A zeggen, dan zeggen we ook Z. Met de W van dit zijn wij:

Marije van Bergen van der Grijp

Operationeel Manager

De maker van dit alles. Ooit begonnen in de Marketing en Sales bij Fleet Support maar inmiddels trotse ondernemer. Marije heeft energie voor 10 en streeft altijd naar een beter resultaat. Met een groot netwerk is Cloudselling in 3 jaar uitgegroeid tot een professioneel online marketing bureau.

Tamara den Hartog

Online Project Manager

Met mijn achtergrond in projectmanagement en online marketing heb ik verschillende organisaties naar een digitale transformatie mogen begeleiden. Orde in chaos scheppen, zorgen dat processen goed lopen en schakelen met klanten en collega’s; daar krijg ik energie van!

Nally Pieternella

Marketing Automation Specialist

Mezelf blijven ontwikkelen en door klanten uitgedaagd blijven worden, het houd me scherp. Act-On is mijn speelveld en met een optimale marketing automation campagne kan je mij niet gelukkiger maken. Samen komen we alles te weten over jouw bezoekers en klanten.

Gabriella Bloemendaal

Online marketeer

Mijn creatieve hart gaat sneller kloppen van mooie beelden. Want, visuele content draagt een groot steentje bij aan het bereiken van de beste resultaten. Daar draag ik persoonlijk zorg voor!

Sanne Schoonhoven

Marketing Automation Specialist

Van jouw websitebezoekers een kwalitatieve lead maken, daar help ik je graag bij! Door middel van marketing automation weet jouw salesafdeling precies wanneer het zover is om met de klant contact op te nemen. Samen gaan we aan de slag om dit proces voor jouw organisatie in kaart te brengen en in te richten.

Lenneke Karlas

Online marketeer

Ik ben graag betrokken bij het hele marketingproces. Van awareness tot klant. Data en creativiteit combineren, daar ligt mijn uitdaging. De wereld van advertising kent voor mij geen geheimen. Die deel ik graag met je!

Niels Bersma

Technisch marketeer

Projecten structureren en goed inrichten is waar ik me graag mee bezighoud. Tot het gaatje om de beste resultaten te behalen. Met een management- en technische achtergrond voel ik binnen deze verantwoordelijkheden als een vis in het water.

Daisy van Schaijik

Online marketeer

Elk bedrijf verdient een persoonlijke aanpak. Wat voor het ene bedrijf wel werkt, hoeft niet altijd voor het andere bedrijf ook precies zo te werken. Ik kijk graag welke combinatie van marketingactiviteiten het beste resultaat behalen voor jou. De optimale combinatie voor optimale conversies; daar draag ik graag aan bij.

Manon Keimpema

Online marketeer

Slimme concepten bedenken en mooie ontwerpen maken. Als creatieve online marketeer doe ik niets liever! Product, dienst of bedrijf op de kaart zetten? Ik help je graag bij het kiezen en inzetten van de juiste marketingmiddelen.

Onze nieuwe collega?

Online marketeer

Wij zijn altijd op zoek naar marketingprofessionals die ons team met hun expertise en competenties willen komen versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en je hebt passie voor online marketing, dan maken we graag kennis met je. Bekijk onze vacatures.