Laan van Waalhaven 470, 2497 GR Den Haag, Nederland
+31 (0)70 7440836

Over Cloudselling

Wie is Cloudselling?

Cloudselling is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Leadgeneratie, Lead Nurturing, Marketing Automation, E-mail Marketing, Content Marketing, Inbound Marketing en Telemarketing realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Met onze dienstverlening ondersteunen wij organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Direct in contact komen met Cloudselling? Laat via onderstaande button uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klanten over Cloudselling

Ronald Batenburg - Ricoh Nederland

Cloudselling helpt resellers hun hitratio te vergroten, bijvoorbeeld door te adviseren over de content. En traceert de elektronische sporen die daarbij achtergelaten worden.

Ronald Batenburg
Channel Manager Authorised Dealers, Ricoh Nederland
robert blauw

Cloudselling is onderdeel van onze eigen marketingorganisatie geworden en zij nemen deel aan onze reguliere meetings.

Robert Blaauw
General Manager, Tolk- en Vertaalcentrum Nederland (a ManpowerGroup company)
Kevin Raaijmakers - Philips Lighting

Heel knap hoe Cloudselling erin slaagt om ons bij prospects onder de aandacht te houden. Dat doen ze door met geduld en beleid de contacten warm te houden en veel informatie te delen.

Kevin Raaijmakers
Marketing Manager, Philips Lighting
Thijs van Bemmelen - Basware

Ze begrijpen bij Cloudselling heel goed dat telefonisch contact een onderdeel is van de customer journey en niet de héle customer journey.

Thijs van Bemmelen
Field Marketing Director, Basware

Medewerkers over Cloudselling

Onze visie is helder: technologie (lees: Marketing Automation) kan enorm waardevol zijn om de effectiviteit en efficiency van de marketing- en salesprocessen van moderne B2B-organisaties te optimaliseren. De basis vormt echt een goed proces en het daadwerkelijke succes wordt gerealiseerd door mensen. Kennis, kunde en ervaring spelen daarbij een cruciale rol. Drive en enthousiasme zijn echter doorslaggevend. Dit geldt ook voor de leden van ons eigen Cloudselling-team!

Hans van Dommelen

Hans van Dommelen
Directeur/eigenaar

Alles start met een goede lead. Ik ben trots wanneer wij concreet bijdragen aan het succes van onze klanten.

Nally Pieternella

Nally Pieternella
Online Marketeer

Van idee tot online campagne. Ik vind het supergaaf om door onze klanten uitgedaagd te blijven worden en mij daardoor te blijven ontwikkelen.

Iwan Wind

Iwan Wind
Online Marketeer

Het optimaliseren van campagnes voor onze klanten en meer resultaat te behalen vind ik een schitterende uitdaging.

Marco Cupido

Marco Cupido
Lead Management specialist

Marketing Automation is geen heilige graal. Ik help organisaties  graag om hun Lead Management strategie te optimaliseren.

Van strategie tot en met operatie!

Naast uitgebreide expertise op het gebied van online en offline leadgeneratie, heeft het management van Cloudselling een sterke achtergrond op commercieel management- en directieniveau. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om de commerciële directies van onze relaties te ondersteunen en te “challengen”.

STRATEGIE

Lead Management Strategie

TACTIEK

Campagne Management

Tooling & Platforms

OPERATIE

Online Marketing

Telemarketing

Wat doet Cloudselling?

Het startpunt van onze aanpak is altijd uw specifieke situatie.

Wat zijn uw doelstellingen op het gebied van leadgeneratie? Welke systemen en activiteiten heeft u reeds goed op orde? Welke aanvullingen zijn nodig om uw doelstellingen te realiseren?

Op basis van het inzicht in uw situatie, kan ons advies uiteenlopen van het toevoegen van een enkele uitvoerende activiteit tot een compleet programma met inzet van meerdere kanalen, systemen en activiteiten.

De oplossingen die wij voor onze relaties realiseren, zijn in de praktijk veelal een combinatie van de verschillende onderdelen van onze dienstenportfolio.

Lead Management

De Lead Management specialisten van Cloudselling helpen u om uw Lead Management proces te optimaliseren (onder andere het definiëren Doelgroepen, beschrijven Buyer Personas, beschrijven Buying Journey, opstellen Contentplan, ontwerpen Campagnes, definiëren van KPI’s) en de juiste tools en kanalen te selecteren.

Marketing Automation

Cloudselling is Strategic Consultancy Partner én Agency Partner van Act-On, één van de “leading” Marketing Automation platforms voor B2B-organisaties. Wij leveren niet alleen het SaaS-platform, maar verzorgen als full-service partner ook de onboarding, het campagne management en de uitvoering van online marketingactiviteiten.

Onboarding

Snel en succesvol aan de slag met Marketing Automation? Laat Cloudselling uw onboarding verzorgen! Het inrichten van uw account binnen het Act-On platform, het opzetten van templates ten behoeve van uw e-mails, nieuwsbrieven, landingspagina’s en formulieren, het begeleiden van de technische inrichting.

Campagne Management

De Campagne Managers van Cloudselling ontwikkelen samen met u online campagnes om leads te genereren en marketing leads te nurturen tot sales opportunities. Speel met de juiste content in op de informatiebehoeften van de verschillende Buyer Personas in de verschillende fasen van de Buying Journey.

Act-On Online Marketing

De Online Marketeers van Cloudselling zijn gecertificeerd in het werken met Act-On. Zij zorgen ervoor dat de campagnes, die u zelf of in samenwerking met Cloudselling heeft ontwikkeld, worden uitgewerkt en uitgevoerd. De Online Marketeers verzorgen ook de rapportages van de online activiteiten en gebruiken deze om de resultaten te optimaliseren.

B2B Telemarketing

“Cold Calling is dood”, maar Telemarketing blijkt belangrijker dan ooit! Door de Cloudselling Telemarketeers op het juiste moment in de Customer Journey in te zetten, kan het rendement van online marketing-activiteiten slim en efficiënt worden vergroot. Integreer Telemarketing met de online diensten van Cloudselling.

Contentcreatie

Het creëren van content is een vak apart! Of het nu gaat om het schrijven van een blog, het maken van een filmpje of het ontwerpen van een Infographic. Het idee is er vaak wel, alleen blijkt de uitwerking ervan in de praktijk een stuk lastiger! Cloudselling beschikt over een groot netwerk van content-specialisten om u hierbij te ondersteunen.

SEO / SEA

Steeds meer oriëntatie- en besluitvormingstrajecten starten met een zoekactie binnen Google. Worden uw bedrijf en uw proposities goed gevonden binnen zoekmachines? Cloudselling werkt samen met specialisten om uw website te optimaliseren om te goed worden gevonden binnen Google, zowel organisch als via advertenties.

Social Advertising

De groeiende invloed van Social Media brengt veel kansen met zich mee om via deze media uw bedrijf en proposities onder de aandacht te brengen. Niet alleen via het (gratis) plaatsen van berichten op deze media, maar ook door gericht op specifieke geselecteerde doelgroepen (betaald) uw commerciële boodschap te communiceren.

propositie Marketing Automation

Cloudselling, actief in Lead Management sinds 2010

Cloudselling is in 2010 opgericht met een duidelijke missie: Wij willen onze klanten succesvol maken in het genereren van (Marketing) Leads en het ontwikkelen van die Leads tot (Sales) Opportunities.

De eerste vijf jaar lag het zwaartepunt daarbij op de inzet van Telemarketing. Sinds 2015 is het belang van Online Marketing (Marketing Automation) sterk toegenomen. Voor de uitvoering van B2B Lead Management-programma’s voor onze klanten, maken wij vandaag de dag steeds vaker gebruik van de gecombineerde inzet van online én offline activiteiten.

Wij ondersteunen onze B2B-klanten hiermee om duurzame en rendabele relaties te ontwikkelen met hun klanten. Dit leidt ook tot mooie duurzame relaties met onze klanten! Uiteenlopende relaties, variërend van MKB- tot Corporate-organisaties, met een eensluidende vraag: “Hoe vertaal ik mijn verkoopdoelstellingen naar een effectieve en efficiënte Lead Management-strategie?”.

Hoe doet Cloudselling dat?

Cloudselling is trots op een team van kundige, klantgerichte, enthousiaste en betrokken specialisten. Specialisten die, zowel met elkaar als met u, samenwerken om een optimaal resultaat te realiseren.

Lead Management specialisten

De Lead Management specialisten van Cloudselling helpen u om uw Lead Management strategie te optimaliseren.

Campagne Managers

De Campagne Managers van Cloudselling ontwikkelen samen met u online campagnes om leads te genereren en marketing leads te nurturen tot sales opportunities.

Online Marketeers

De Online Marketeers van Cloudselling zorgen ervoor dat de campagnes, die u zelf of in samenwerking met Cloudselling heeft ontwikkeld, worden uitgewerkt en uitgevoerd.

Tele-marketeers

De Telemarketeers van Cloudselling kunnen op het juiste moment binnen de Customer Journey worden ingezet om, veelal in combinatie met online activiteiten, het optimale resultaat te behalen.

Wilt u meer weten wat Cloudselling kan bijdragen aan het succes van uw organisatie?

Bent u op zoek naar een aanpak om meer en betere leads te genereren?

De Lead Management specialisten van Cloudselling komen graag met u in contact!

Waar vindt u Cloudselling?