Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland
+31 (0)6 21472886

Over Cloudselling

Wie is Cloudselling?

Cloudselling, opgericht in 2010, is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Lead Management, Marketing Automation, en Act-On realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Wij ondersteunen organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Direct in contact komen met Cloudselling? Laat via onderstaande button uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cloudselling & Whiteside

Cloudselling en Whiteside hebben per 1 september 2018 hun samenwerking geformaliseerd en versterken daarmee hun positie in de markt van Marketing Automation en Online Marketing. De bundeling van krachten, expertise, kennis en netwerken biedt klanten een breder palet aan diensten.

Onder hun eigen naam zetten beide organisaties hun specialistische dienstverlening voort vanaf één locatie, waardoor de bovengenoemde bundeling van krachten, expertise, kennis en netwerken direct kan worden geëffectueerd.

Lees het volledige persbericht voor meer informatie en bezoek de website van Whiteside om een concreter beeld te krijgen van het volledige dienstenportfolio dat hiermee wordt aangeboden vanuit deze samenwerking.

Ons team van professionals

Onze visie is helder: technologie (lees: Marketing Automation) kan enorm waardevol zijn om de effectiviteit en efficiency van de marketing- en salesprocessen van moderne B2B-organisaties te optimaliseren. De basis vormt echt een goed proces en het daadwerkelijke succes wordt gerealiseerd door mensen. Kennis, kunde en ervaring spelen daarbij een cruciale rol. Drive en enthousiasme zijn echter doorslaggevend. Dit geldt ook voor de leden van het gezamenlijke team van Cloudselling & Whiteside!

Roxana van der Knaap
Content marketeer

Elk bedrijf heeft een verhaal. Ik vertel dit verhaal door mijn creativiteit in te zetten en de juiste kanalen in te zetten.

Marije van Bergen
Online adviseur

Mijn visie is om marketing centraal te zetten bij onze klanten. Alleen dan kunnen marketing acties het beoogde resultaat behalen.

Niels Bersma
Technical Marketeer

Vanuit mijn technische en management achtergrond help ik klanten om hun projecten goed te structureren en in te richten voor het beste resultaat.

Gabriëlla Bloemendaal
Content Marketeer

Ik kan mijn creativiteit kwijt in het creëren van mooie content en deze samen met verschillende technieken in te zetten voor een goed resultaat.

Marco Cupido

Marco Cupido
Lead Management adviseur

Marketing Automation is geen heilige graal. Ik help organisaties  graag om hun Lead Management strategie te optimaliseren.

Tatiana Degtyareva
Data-analyst & Event Marketeer

Ik vind het leuk om een creatieve manier voor uitwerking bedenken voor onze klanten.

Tamara den Hartog
Online Project Manager

Orde in chaos scheppen, zorgen dat processen goed lopen en schakelen met klanten en collega’s, daar krijg ik energie van!

Lenneke Karlas
Online Marketeer

Ik ben graag betrokken bij de hele marketingproces. Van awareness tot klant. Data en creativiteit combineren, daar ligt mijn uitdaging.

Nally Pieternella

Nally Pieternella
Online Marketeer

Van idee tot online campagne. Ik vind het supergaaf om door onze klanten uitgedaagd te blijven worden en mij daardoor te blijven ontwikkelen.

[Vacature]
Content marketeer

Shinara Geluk
Stagiair

Van strategie tot en met operatie!

Naast uitgebreide expertise op het gebied van lead management, heeft het management van Cloudselling & Whiteside een sterke achtergrond op commercieel management- en directieniveau. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om de commerciële directies van onze relaties te ondersteunen en te “challengen”.

STRATEGIE

Lead Management Strategie

TACTIEK

Campagne Management

Tooling & Platforms

OPERATIE

Online Marketing

Telemarketing

Wilt u meer weten wat Cloudselling kan bijdragen aan het succes van uw organisatie?

Bent u op zoek naar een aanpak om meer en betere leads te genereren?

De Lead Management specialisten van Cloudselling komen graag met u in contact!

Waar vindt u Cloudselling?