HomeExpertisesSEO → SEO check

Test contactformulier H1

De SEO check geeft je hands-on optimalisatiepunten.

SEO

 Haal meer uit je website  

Onze SEO check geeft je hands-on optimalisatiepunten die je direct kunt doorvoeren op je website. Geen ingewikkeld rapport vol scores, technische termen en vage resultaten. We willen dat jij snapt wat je moet doen en hoe je daarmee aan de slag gaat. De uitslag van jouw check bespreken we telefonisch met je. Jij krijgt ook de gelegenheid om je vragen te stellen. Na dit gesprek weet je precies op welk gebied jij jouw website moet verbeteren.

Het belang van SEO

Online vindbaar zijn is belangrijk wanneer je meer uit je website wilt halen. Tegenwoordig is zoekmachine optimalisatie (SEO) veel complexer geworden. De balans tussen de structuur van de website, externe links en content moet kloppen om een zo hoog mogelijke positie te behalen in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.

Doel

 Hoe werkt de SEO check? 

Bij de check wordt jouw website op vier belangrijke SEO componenten gecheckt.

Analytics

1. Content

Hier richten we ons op de conversiegerichtheid van de content. Zorgt jouw content voor conversie? Spreekt jouw content de doelgroep aan?

KPI

2. Design

We kijken naar de functionaliteit van het design. Kun je makkelijk navigeren? Past de look and feel van je website bij jouw boodschap?

KPI

3. Techniek

We geven technische optimalisaties aan. Kunnen zoekmachines jouw website vinden? Kan een webcrawler jouw website goed lezen?

KPI

4. Autoriteit

In dit gedeelte geven we aan hoe de online zichtbaarheid vergroot kan worden. Hoe sta je in de markt ten opzichte van je concurrenten?

 De SEO check is voor jou wanneer je: 

Als deze punten herkenbaar zijn, dan kan jouw website een SEO check gebruiken.

Ben je overtuigd? Vul dan het onderstaande formulier in en neem de volgende stap om jouw SEO strategie op orde te krijgen. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op en gaan direct voor je aan de slag!

   Dit kun je verwachten: 

  • Een van onze specialisten neemt binnen 3 werkdagen contact met je voor een kennismakingsgesprek.
  • We verrichten de check met behulp van diverse SEO tools. We bundelen de resultaten in een rapport inclusief praktische verbeterpunten.
  • De resultaten bespreken we telefonisch met je. Na het adviesgesprek ontvang je per e-mail jouw SEO rapport. Je hebt een bruikbare handleiding voor het verbeteren van jouw website.

  De investering voor de SEO check is € 299,00 (excl. btw).

  Meer weten?

  Laat je gegevens achter en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.