Laan van Waalhaven 470, 2497 GR Den Haag, Nederland
+31 (0)70 7440836

Diensten

Welke diensten levert Cloudselling?

Het startpunt van onze aanpak is altijd uw specifieke situatie.

Wat zijn uw doelstellingen op het gebied van leadgeneratie? Welke systemen en activiteiten heeft u reeds goed op orde? Welke aanvullingen zijn nodig om uw doelstellingen te realiseren?

Op basis van het inzicht in uw situatie, kan ons advies uiteenlopen van het toevoegen van een enkele uitvoerende activiteit tot een compleet programma met inzet van meerdere kanalen, systemen en activiteiten.

De oplossingen die wij voor onze relaties realiseren, zijn in de praktijk veelal een combinatie van de verschillende onderdelen van onze dienstenportfolio.

Lead Management

De Lead Management specialisten van Cloudselling helpen u om uw Lead Management proces te optimaliseren (onder andere het definiëren Doelgroepen, beschrijven Buyer Personas, beschrijven Buying Journey, opstellen Contentplan, ontwerpen Campagnes, definiëren van KPI’s) en de juiste tools en kanalen te selecteren.

Marketing Automation

Cloudselling is Strategic Consultancy Partner én Agency Partner van Act-On, één van de “leading” Marketing Automation platforms voor B2B-organisaties. Wij leveren niet alleen het SaaS-platform, maar verzorgen als full-service partner ook de onboarding, het campagne management en de uitvoering van online marketingactiviteiten.

Onboarding

Snel en succesvol aan de slag met Marketing Automation? Laat Cloudselling uw onboarding verzorgen! Het inrichten van uw account binnen het Act-On platform, het opzetten van templates ten behoeve van uw e-mails, nieuwsbrieven, landingspagina’s en formulieren, het begeleiden van de technische inrichting.

Campagne Management

De Campagne Managers van Cloudselling ontwikkelen samen met u online campagnes om leads te genereren en marketing leads te nurturen tot sales opportunities. Speel met de juiste content in op de informatiebehoeften van de verschillende Buyer Personas in de verschillende fasen van de Buying Journey.

Act-On Online Marketing

De Online Marketeers van Cloudselling zijn gecertificeerd in het werken met Act-On. Zij zorgen ervoor dat de campagnes, die u zelf of in samenwerking met Cloudselling heeft ontwikkeld, worden uitgewerkt en uitgevoerd. De Online Marketeers verzorgen ook de rapportages van de online activiteiten en gebruiken deze om de resultaten te optimaliseren.

B2B Telemarketing

“Cold Calling is dood”, maar Telemarketing blijkt belangrijker dan ooit! Door de Cloudselling Telemarketeers op het juiste moment in de Customer Journey in te zetten, kan het rendement van online marketing-activiteiten slim en efficiënt worden vergroot. Integreer Telemarketing met de online diensten van Cloudselling.

Contentcreatie

Het creëren van content is een vak apart! Of het nu gaat om het schrijven van een blog, het maken van een filmpje of het ontwerpen van een Infographic. Het idee is er vaak wel, alleen blijkt de uitwerking ervan in de praktijk een stuk lastiger! Cloudselling beschikt over een groot netwerk van content-specialisten om u hierbij te ondersteunen.

SEO / SEA

Steeds meer oriëntatie- en besluitvormingstrajecten starten met een zoekactie binnen Google. Worden uw bedrijf en uw proposities goed gevonden binnen zoekmachines? Cloudselling werkt samen met specialisten om uw website te optimaliseren om te goed worden gevonden binnen Google, zowel organisch als via advertenties.

Social Advertising

De groeiende invloed van Social Media brengt veel kansen met zich mee om via deze media uw bedrijf en proposities onder de aandacht te brengen. Niet alleen via het (gratis) plaatsen van berichten op deze media, maar ook door gericht op specifieke geselecteerde doelgroepen (betaald) uw commerciële boodschap te communiceren.

Wie leveren deze diensten?

Cloudselling beschikt over een team van kundige, klantgerichte, enthousiaste en betrokken specialisten. Specialisten die, zowel met elkaar als met u, samenwerken om een optimaal resultaat te realiseren.

Lead Management specialisten

De Lead Management specialisten van Cloudselling helpen u om uw Lead Management strategie te optimaliseren.

Campagne Managers

De Campagne Managers van Cloudselling ontwikkelen samen met u online campagnes om leads te genereren en marketing leads te nurturen tot sales opportunities.

Online Marketeers

De Online Marketeers van Cloudselling zorgen ervoor dat de campagnes, die u zelf of in samenwerking met Cloudselling heeft ontwikkeld, worden uitgewerkt en uitgevoerd.

Tele-marketeers

De Telemarketeers van Cloudselling kunnen op het juiste moment binnen de Customer Journey worden ingezet om, veelal in combinatie met online activiteiten, het optimale resultaat te behalen.

Wilt u meer weten wat Cloudselling kan bijdragen aan het succes van uw organisatie?

Bent u op zoek naar een aanpak om meer en betere leads te genereren?

De Lead Management specialisten van Cloudselling komen graag met u in contact!