HomeExpertises → Website ontwikkeling

Website laten maken

Laat jouw website voor je werken. Door tijdens de websitebouw te kijken naar webdesign en UX-design zorgen we dat jouw bedrijfssite professioneel oogt én bezoekers omzet naar leads.

Cloudselling | Website ontwikkeling

 Meer conversies genereren? 

Wil je een nieuwe website laten maken voor je bedrijf? Of een oude website laten redesignen en herinrichten? Onze webdesigners ontwerpen en bouwen een responsive website die daadwerkelijk conversies binnenhaalt. Laat jouw bedrijf online zien met een site die niet alleen modern en snel is, maar ook goed vindbaar in Google is en eenvoudig zelf te beheren is.

Wat doet een webdesigner?

Over websitebouwers en webdesigners bestaat veel verwarring. Wie doet precies wat en wat is het verschil? Bij ons zijn de webdesigners verantwoordelijk voor de vormgeving én bouw van de website. Ze kijken verder dan vormen en kleuren en zorgen voor een design dat snel, gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. Zij ontwerpen iedere pagina met het doel om bezoekers tot actie over te laten gaan, zodat jouw site een waardevolle asset wordt in het sales- en marketingteam.

Cloudselling | Website ontwikkeling

 Stap voor stap naar een nieuwe website 

Jouw website is het online visitekaartje en een belangrijk onderdeel van je imago, maar hoe gaat het proces van redesign of websitebouw in zijn werk? Dit is onze aanpak.

Analytics

1. Redesign of nieuwe website

Op basis van jouw keuze voor redesign of nieuwe website kijken we naar je wensen voor het uiterlijk en de functionaliteiten. Hierbij kijken we ook naar de hosting en beveiliging.  

Analytics

2. Websitenavigatie

Een professioneel ontworpen website speelt in op de wensen van de doelgroep en straalt de identiteit van het bedrijf uit. Zodra we een beeld hebben van de doelgroep, maken we een geschikte navigatiestructuur.

KPI

3. KPI’s en optimalisatie

Bij het ontwerp en de bouw van de website leggen we de nadruk op het optimaal vertalen van jouw doelen naar het ontwerp. Hierbij zorgen we dat de website gebruiksvriendelijk, responsive en SEO-proof is.

KPI

4. Wireframes en interactieve mockups

Met wireframes stellen we de structuur en layout van de website vast. In de mock-ups voegen we afbeeldingen, teksten en het gekozen kleurenschema toe. Nu komt jouw site echt tot leven.

Jouw website verdient professionele aandacht: het is hét online reclamebord voor jouw bedrijf.” 

 Website laten maken door Cloudselling 

Een zakelijke website laten maken bij Cloudselling betekent dat je toegang hebt tot een team van professionals met ervaring in de b2b-markt. Door de combinatie van webdesigners en UI/UX-designers krijg je een site die niet alleen mooi oogt, maar ook optimaal werkt. Wij zien jouw site tenslotte ook als ons visitekaartje.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Cloudselling | Website ontwikkeling

Voordelen van een goede website

Met een moderne, snelle website laat je zien dat je er bent voor klanten. Door ze online al een goede ervaring te geven, nemen ze sneller contact op. Een goed website design zorgt voor:

  • Een professioneel online visitekaartje
  • Verhoogde naamsbekendheid
  • Sneller converterende bezoekers op je website
  • Betere online vindbaarheid door SEO

Aan de slag met een nieuwe website

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen bij het maken van een nieuwe website? Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaand contactformulier.