HomeExpertises → SEA

SEA

Meer omzet uit je advertentiecampagnes halen? Onze SEA-specialisten weten alles van Google adverteren voor bedrijven en zorgen voor meetbaar meer bezoekers en leads. 

Cloudselling | SEA

 Direct resultaat met een SEA-campagne 

Een nieuw product of dienst promoten bij jouw doelgroep. Nieuwe klanten werven. Een aanbieding of actie snel onder de aandacht brengen. Slechts een paar redenen om te starten met SEA (Search Engine Advertising). Zorg dat je bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt en target je doelgroep voor optimale kosten per klik.

Wat is SEA?

SEA (Search Engine Advertising) draait om vindbaar te zijn in zoekmachines met advertenties. Op het moment dat een gebruiker zoekt naar een product of dienst van jouw bedrijf, komt de advertentie in beeld. Een succesvolle SEA-strategie zorgt ervoor dat mensen de advertentie alleen te zien krijgen op het moment dat ze ook echt behoefte hebben aan jouw product of dienst. Wij leiden niet alleen meer verkeer, maar ook meer leads naar je website. 

Cloudselling | SEA

 Target je doelgroep met maximale inzet van je budget 

SEA is een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie, maar hoe pas je dit toe? Dit is onze aanpak.

Analytics

1. SEA onderzoek

Waar sta je en hoe vinden mensen jouw producten en diensten? Op basis van een zoekwoordenanalyse kiezen we de meest relevante termen.

Analytics

2. Opstellen van KPI's

Wat wil je bereiken? Op basis van het zoekwoorden-onderzoek en je bedrijfsdoelen, stellen we samen doelen voor SEA op.

KPI

3. Biedstrategie

Wij houden de concurrentie scherp in de gaten. Door hier slim op in te spelen creëren we optimale zichtbaarheid tegen een optimale prijs.

KPI

4. Duurzame strategie

Hoe beter wij je doelgroep kennen, hoe scherper wij de advertenties kunnen insteken. We zetten de advertenties niet alleen live, maar sturen ook bij. 

“Altijd en overal zichtbaar zijn is zonde van het geld. De focus moet liggen op doelgerichte campagnes die bezoekers aantrekken die aankopen doen.”  

 SEA uitbesteden aan Cloudselling 

SEA uitbesteden bij Cloudselling betekent dat je extra omzet gaat genereren via jouw betaalde kanalen. Maar dat niet alleen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zijn betrokken bij de campagnes die we opzetten. Jouw succes is ons succes. Daarom hebben we nauw contact over de voortgang van campagnes en heb je altijd zicht op de werkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor jouw SEA-campagnes kunnen betekenen? Vraag de SEA-scan aan.

Cloudselling | SEA

Voordelen van SEA

In de aankoopfase van een online zoektocht wil je al zichtbaar zijn. Met online advertenties sta je bovenaan in de zoekresultaten en kun je deze bedrijven laten zien wat jij te bieden hebt. Zoekmachine adverteren zorgt voor: 

  • Zeer relevante bezoekers op je website én direct meetbaar resultaat
  • Verhoogde naamsbekendheid
  • Meer contactaanvragen en herhaalaankopen
  • Maximaal rendement uit jouw Google Ads

Aan de slag met SEA

Wil je meer omzet uit je advertentiebudget halen? Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaand contactformulier.