HomeExpertises → SEO

SEO

Een hogere ranking in zoekmachines krijg je niet zomaar. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we dat je voldoet aan alle eisen én dat je meer relevante bezoekers op je website krijgt. 

Cloudselling | SEO

 Online vindbaarheid verbeteren? 

Wil jij de online vindbaarheid van je bedrijf verbeteren? Hoger in Google komen? Met SEO (Search Engine Optimization) kun je klanten op een duurzame manier bereiken. Laat je bedrijf zien in de gratis zoekresultaten en genereer meer zichtbaarheid, meer kliks en meer conversies.

Wat is SEO?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) maak je jouw website beter vindbaar voor zoekmachines waardoor je kwalitatieve bezoekers naar jouw website krijgt. Een succesvolle SEO-strategie zorgt niet alleen dat een website hoger scoort op de resultatenpagina van een zoekmachine, maar ook dat je relevantere bezoekers krijgt. Goede zoekmachineoptimalisatie zorgt dus niet alleen voor meer verkeer, maar voor meer leads.  

Doel

 Stap voor stap hoger in Google 

Zoekmachineoptimalisatie is een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie, maar hoe pas je dit toe? Dit is onze aanpak.

Analytics

1. Zoekwoorden onderzoek

We doen onderzoek naar waar je in de markt staat, hoe gebruikers zoeken naar je producten en diensten en wat je doelen zijn.

KPI

2. Opstellen van KPI's

Wat wil je bereiken? Op basis van het zoekwoordenonderzoek en je bedrijfsdoelen, stellen we samen marketingdoelen op.

KPI

3. Concurrentieanalyse

Welke concurrenten houden we in de gaten? Hoe gaan wij de pagina’s indelen zodat je in de zoekresultaten boven de concurrentie komt te staan?

KPI

4. Contentplanning

Tijd voor actie. Wij maken een contentplanning op basis van het zoekwoordenonderzoek en gaan aan de slag met het volbrengen van de KPI’s!

Positie 1 in Google is geen doel. Meer relevante bezoekers op je website wél.  

 SEO uitbesteden aan Cloudselling 

Besteed je zoekmachineoptimalisatie bij ons uit dan stellen wij een op maat gemaakt advies voor je samen. Op basis van inzicht in jouw klanten en jouw wensen maken wij een passende Search Engine Optimization strategie die zich richt op meer online bezoek, meer conversies en meer leads.  

Benieuwd wat zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf kan doen? Vraag de SEO-scan aan.

Cloudselling | SEO

Voordelen van SEO

Online vindbaarheid is daarom een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsstrategie. Zoekmachine optimalisatie zorgt voor: 

  • Betere vindbaarheid en meer relevante bezoekers
  • Hogere Return on Investment (ROI)
  • Langetermijninvestering met duurzaam resultaat
  • Verbeterde resultaten in bijna alle fasen van je klantreis

Aan de slag met SEO

Wil je de online zichtbaarheid van je bedrijf verbeteren? Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaand contactformulier.