CONTENT MARKETING

Content, we kunnen niet zonder. Althans, dat hoor je overal. En daar zijn wij het mee eens. Maar wat is content dan precies? Eigenlijk is het een heel brede term om alles dat informatie over kan dragen te beschrijven. Tegelijkertijd is content hét middel om je doelgroep te bereiken, vergroten en te leren kennen. Van terugkerende en converterende bezoekers wordt iedereen blij. En dat is precies waar content om de hoek komt kijken. Relevante content welteverstaan. Je bezoekers dátgene – én meer – bieden waar ze naar op zoek zijn, is essentieel. Heb je dat onder knie, dan is de basis voor een waardevolle klantrelatie gelegd.
R

Storytelling en branding

R

Online vindbaarheid binnen Google

R

Draagt bij aan conversie-optimalisatie

R

Je zorgt voor gestroomlijnde samenwerking tussen marketing en sales

WAAROM HEB IK CONTENT MARKETING NODIG?

Contentmarketing is niets anders dan op het juiste moment goede, relevante content aanbieden aan je klanten. Het geeft invulling aan je website en social kanalen [social], maar de kracht van content reikt verder. Want, ook in brochures, advertenties [SEA], downloads, presentaties en nieuwsbrieven [e-mailmarketing] komt content kijken. Of je nu wilt informeren, inspireren, leads genereren, merkbeleving creëren of zelfs klanten wilt laten converteren, één ding is zeker: goede content beweegt je klant! Maar er is meer… Goede content is ook nodig om online vindbaar te zijn voor je doelgroep. ‘Het moet van Google’. Om te scoren. Dus heb je SEO geoptimaliseerde content nodig. Kortom: content komt binnen je marketingstrategie keer op keer terug en vraagt daarom ook om een passende contentstrategie. In de beginfase bij het bepalen van je doelgroep tot in de customer journey bij het generen van leads en het laten converteren van je klanten.  

CONTENT MARKETING BIJ CLOUDSELLING BETEKENT

Content maken, dan kan iedereen toch? Klopt, maar bij Cloudselling zetten we net dat stapje extra en weten we dat content onderdeel is van een groter geheel. Middels een contentanalyse helpen we je bij het bepalen van een contentmarketingstrategie. En ook na de uitrol kunnen we aan alle contentknoppen blijven draaien. Wat werkt wel en wat werkt niet? We zorgen dat het verhaal van A tot Z (blijft) kloppen, want met goede storytelling creëer je merkbeleving. Alles stap voor stap. Heb je wensen voor nieuwe contentcreaties? Laat het ons weten en we ondersteunen je bij het schrijven van SEO content, blogs, nieuwsbrieven en whitepapers. Aan de slag met content, maar dan wel strategisch! Bij Cloudselling helpen we jouw doelen te behalen door te kijken naar jouw strategische bedrijfsdoelen, merkpositie en klantenprofielen. We beantwoorden de volgende vragen:
  • Welke doelen passen bij je organisatie? En welk doel dient contentmarketing binnen deze doelen?;
  • Welke doelgroepen wil je aanspreken?
  • Welke unieke ervaring wil je als bedrijf met je content in elk stadium van de klantreis leveren?

ONZE DIENSTEN

 

BEREIK JOUW DOELGROEP

Met de juiste boodschap, content en kanalen bereiken wij jouw doelgroep gedurende de hele customer journey

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Bereik je wel je doelgroep, maar converteren zij niet? Wij helpen je om meer conversies uit je marketing activiteiten te halen.