DISPLAY ADVERTISING

Doelgroepgericht adverteren, is waar het bij display advertising om draait. Het samen laten komen van drie belangrijke elementen: de juiste boodschap, de juiste persoon en het juiste moment. Banners spelen de hoofdrol binnen b2b display advertising. Verwar deze vorm van adverteren daarom niet met SEA. Banner advertenties helpen jouw je boodschap onder de aandacht te brengen van het juiste publiek. Waar dan precies? Niet op je eigen website, niet binnen de Google zoekresultaten, maar op websites van derden.

R

VERGROTEN VAN NAAMSBEKENDHEID

R

BANNERS ZIJN AANPASBAAR OP INDIVIDUEEL NIVEAU

R

GESCHIKT VOOR REMARKETING

R

BRENG BRANDING EN ACTIVATIE DICHTER BIJ ELKAAR

WAAROM HEB IK DISPLAY ADVERTISING NODIG?

Om b2b advertising krachtig in te zetten, is display advertising onmisbaar. Het brengt je in de gelegenheid om jouw naamsbekendheid te vergroten onder een doelgroep die je anders mogelijk niet had bereikt. Zij raken bekend met jouw bedrijf, producten en diensten en zullen op onderzoek gaan binnen de andere kanalen. Het draagt zodoende, op een visueel aantrekkelijke manier, bij aan het verhogen van de traffic naar jouw website. Alles om op het juiste moment zichtbaar te zijn en zo je concurrentie voor blijven. Dan hebben we nog niet eens gesproken over de mogelijkheden tot remarketing: het herbenaderen van terugkerende bezoekers.

DISPLAY ADVERTISING BIJ CLOUDSELLING BETEKENT

Bij Cloudselling zien we display advertising als belangrijk onderdeel binnen de online marketingstrategie. Het maakt het verhaal compleet. Met onze kennis van display advertising én SEA, zorgen wij dat de inzet van beiden elkaar niet kruisen, maar juist versterken. We helpen bij het bepalen van de juiste doelgroep, monitoren de resultaten en sturen bij waar nodig. Wij verzorgen de vormgeving van jouw display advertenties en zorgen dat deze een verlengstuk zijn van jouw online identiteit.

ONZE DIENSTEN

 

BEREIK JOUW DOELGROEP

Met de juiste boodschap, content en kanalen bereiken wij jouw doelgroep gedurende de hele customer journey

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Bereik je wel je doelgroep, maar converteren zij niet? Wij helpen je om meer conversies uit je marketing activiteiten te halen.