MAAK VAN JOUW LEADS KLANTEN

BRENG MARKETING EN SALES SAMEN DOOR EEN STERK INGERICHT LEAD MANAGEMENT PROCES

LEAD MANAGEMENT: MAAK JOUW MARKETINGINSPANNINGEN RENDABEL

Wel leads, maar geen sales? Dat kan, want leads staan niet per se gelijk aan sales. Helaas. Maar daar kan je wel wat aan veranderen! Een b2b lead management proces dat uitgedacht is van begin tot eind, is de eerste stap om doelgericht met leadgeneratie aan de slag te gaan. Het uiteindelijke doel? Marketing qualified leads binnenhalen en omzetten naar sales qualified leads. Een proces waarbij je gekwalificeerde leads ontwikkelt door middel van lead planning, nurturing en scoring. Kortom: met slimme lead management zet je de laatste stappen om jouw marketinginspanningen wel rendabel te maken.

“Het is inbound marketing en lead nurturing ineen.”

R

JE KUNT GERICHT JOUW DOELGROEP BENADEREN

R

JE WEET WAT JE LEADS OPBRENGEN QUA OMZET

R

ALLE MARKETINGACTIES HEBBEN EEN LEAD NUTURE PLAN

R

JE ZORGT VOOR GESTROOMLIJNDE SAMENWERKING TUSSEN MARKETING EN SALES

MET CLOUDSELLING WERKEN AAN JOUW LEAD MANAGEMENT PROCES

Bij Cloudselling vergelijken we lead management in b2b met een soepel werkende marketingmachine. Jij beheert de machine, wij verzorgen de olie! Wij smeden simpelweg alle marketing radertjes die jij hebt verzameld – buyer persona’s, customer journeys, kanaalstrategieën, content enzovoort – aan elkaar. Zo krijg jij een helder inzicht in welk effect je activiteiten hebben en waarom. We geven je advies over de juiste lead management software en zorgen dat je met een strakke lead management-aanpak prospects die koel binnenkomen uiteindelijk als loeihete leads bij sales kunt afleveren. Klaar voor conversie!

“Bezoekers bewust in de salespijplijn krijgen, zonder dat zij er zelf erg in hebben, is wat we met de hulp van Cloudselling nu onder de knie hebben!”

MEER MARKETING?

Bij Cloudselling gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn gedreven, enthousiast én gespecialiseerd in verschillende aspecten binnen de marketingwereld. Misschien kunnen we je ook helpen met een van onze andere diensten?

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Social media, de term is bij iedereen wel bekend. Voor elke doelgroep is een geschikt kanaal en voor elke boodschap een geschikte contentvorm. Met de juiste content, planning en advertentie strategie bereiken we jouw doelgroep op het netwerk dat zij dagelijks gebruiken.

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing is een krachtig marketing middel om omzet te verhogen en relaties te versterken. Met de juiste e-mail marketing tool, content en strategie spring je snel in het oog van de doelgroep.

SEA

Je vindbaarheid vergroten in zoekmachines? Met SEA bied je op de zoekwoorden die voor jou relevant zijn aan de hand van een veilingsysteem. Samen met aantrekkelijke advertenties en een slimme strategie trek je de doelgroep zo naar jouw website.