SEA

Hé, SEA verschilt maar één letter met SEO. Is dat dan niet bijna hetzelfde? Bijna, maar toch net niet helemaal. Anders dan met SEO koop je met Search Engine Advertising (SEA) advertentieruimte in binnen de zoekresultaten van de zoekmachine van jouw gewenste zoekwoorden. De advertenties herken je aan het kleine groene blokje ‘Adv.’, vaak net boven, onder de organische zoekresultaten.Met SEA kun je relatief eenvoudig en snel meer bezoekers en conversies genereren. Om dat voor elkaar te krijgen, is het altijd van belang om van te voren een zoekwoorden onderzoek uit te voeren om te bepalen welke zoekwoorden passen bij jouw bedrijf en waar je doelgroep naar op zoek is. Zo is je advertentie altijd relevant, wat resulteert in meer klikken.

R

JIJ BEPAALT ZELF HET BUDGET

R

STA VANDAAG NOG BOVENAAN IN GOOGLE

R

BEREIK JOUW DOELGROEP WANNEER ZE OP ZOEK ZIJN NAAR JOUW DIENSTEN

R

PAS BETALEN ALS IEMAND OP JOUW ADVERTENTIE KLIKT

WAAROM HEB IK EEN SEA CAMPAGNE NODIG?

Wil jij een hoger online bereik en? Of je diensten beter in de markt zetten? Dan kun je SEA niet wegdenken in je marketingstrategie. Door het plaatsen van de juiste advertentie zorgen wij voor meer relevant verkeer naar je website, wat uiteindelijk resulteert in een hogere conversie. Wij zorgen ervoor dat het budget zo goed mogelijk besteed wordt en je alle voordelen haalt uit SEA.

 

SEA BIJ CLOUDSELLING BETEKENT

Bij Cloudselling hebben we alle kennis in huis om een passende SEA campagne op te zetten, een sterke Google Ads-strategie te ontwikkelen en kwalitatieve advertenties te schrijven. Wij doen er alles aan om het rendement van jouw website aanzienlijk te laten stijgen. Maar voordat het zo ver is, focussen we ons eerst op een zoekwoordenanalyse. Want, zonder richting geen doel. Naast kennis staat plezier bij ons voorop en streven we altijd naar een maximaal resultaat met een juist budget. Heb je hulp nodig bij je budgetbepaling? We kijken graag met je mee! Datzelfde geldt voor het inrichten van een Google Ads-account. Wij nemen het hele proces voor je uit handen. En het optimaliseren van een SEA campagne voor bedrijven? Kom maar door met elke uitdaging. Kortom: met Cloudselling is een hogere positie in het zoeknetwerk binnen handbereik.

ONZE DIENSTEN

BEREIK JOUW DOELGROEP

Met de juiste boodschap, content en kanalen bereiken wij jouw doelgroep gedurende de hele customer journey

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Bereik je wel je doelgroep, maar converteren zij niet? Wij helpen je om meer conversies uit je marketing activiteiten te halen.