Wie is Cloudselling?

Cloudselling, opgericht in 2010, is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Lead Management, Marketing Automation, en Act-On realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Wij ondersteunen organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Direct in contact komen met Cloudselling? Laat via onderstaande button uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cloudselling en Whiteside hebben per 1 september 2018 hun samenwerking geformaliseerd en versterken daarmee hun positie in de markt van Marketing Automation en Online Marketing. De bundeling van krachten, expertise, kennis en netwerken biedt klanten een breder palet aan diensten.

Onder hun eigen naam zetten beide organisaties hun specialistische dienstverlening voort vanaf één locatie, waardoor de bovengenoemde bundeling van krachten, expertise, kennis en netwerken direct kan worden geëffectueerd.

Lees het volledige persbericht voor meer informatie en bezoek de website van Whitesideom een concreter beeld te krijgen van het volledige dienstenportfolio dat hiermee wordt aangeboden vanuit deze samenwerking.